Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(236)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(236)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Reçu après à peine 10 jours d'attente ce magnifique nazgul5 v2. Je l'ai commander après la perte de mon précèdent nazgul v2 et grâce à bangood en très peu de temps je peux à nouveau piloté ce superbe engin. Cette machine vole parfaitement avec vos réglages très agréable convient très bien pour du freestyle. La ratel à une image fantastique il faut un peu ajustée les couleurs et le contraste mais c top. Le prix pour du 4s est vraiment bas avant je construisait tous mes drones mais avec les nouveaux drones Iflight et leurs prix défiant toutes concurrence je ne m'embête plus à cherché pendant des heures. Bravo à l'équipe bangood mes colis arrive toujours rapidement et en bon état.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jeśli masz problemy z przywiązaniem kwad do radia, pamiętaj, że musisz mieć ten sam firmware na wewnętrznym module (radio) i odbiorniku w kwad. Inaczej oszalejesz jak ja

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Ήρθε σε 2 εβδομάδες με acs. κατευθείαν στην πόρτα μου , αψεγάδιαστη συσκευασία και περιεχόμενο τα πάντα μέσα!!!came in 2 weeks to Greece with GLs ->acs courier. Very good condition!! no extra custom fees!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dotarły na czas, zamawiane z zapasu CZ, bez problemu.Doskonałe drony do freestyle, śmigła w cenie są dobre, chociaż z rzut wysoki, polecam kupić je osobno z rzutem 30/35. Przyjechał na czas, zamówił z magazynu CZ, nie ma problemu. Świetny freestyle dron, zawarte śmigła są dobre, nawet jeśli z wysokim tonem, polecam kupić je oddzielnie z rzutem 30/35.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Super dron, wczoraj wpadł do potoku, wyczyściłem go alkoholem, wyschłem i leciałem jak nic, albo już czekam na ofertę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Fantastyczne!!! Wszystko tak, jak powinno być i dostarczone do końca roku 2020 po około miesiącu. Produkt najwyższej jakości i jestem bardzo szczęśliwy. Wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niesamowity dron, świetnie lata z pudełka, nie potrzeba tuningu. Ramiona węglowe 6mm wydają się być niezniszczalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przeleciały 2 paczki i mogę powiedzieć, że ten Kwad jest niesamowity! Mój był z silnikami Xing E Pro, o których nie wspomniano w opisie. Nie narzekam. To była wielka niespodzianka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Order came pretty fast, package was in good condition. Nazgul5 V2 looks like great build, will see how good it will be in the air. I never saw a bad review of this quad on whole web so I believe in good purchase. I have only one issue with this product. The ground cable from VTX was mounted into the hole in VTX holder for spacer and covered by VTX holder. This cause damaged isolation of ground cable. There is a spare one in accesories so easy fix but its a new thing and now I dont have another cable kit if something will go wrong.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wszystko super leci spokojnie klasa. Nadal mam Ethix S5, żeby zobaczyć trochę więcej na zdjęciu FPV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 767
    • Ft31 800
    • Ft68 850
    • Ft68 850
    • Ft38 679
    • Ft72 128
    • Ft28 849
    • Ft117 702
    • Ft82 620
    • Ft8 521