Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(294)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(294)
    • 5 Star(280)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2022

    El drone llegó en perfecto estado, bien empacado y protegido. Llegó antes de la fecha esperada. Componentes de buena calidad por el precio que pagas. Tuve información sobre el producto en todo momento. Olvidé poner datos de entrega y en servicio al cliente me ayudaron mucho. Lo pedí para que llegara a mi casa en Colombia, apenas llegue a mi país actualizo las imágenes. Podré unas temporales mientras tanto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dotarły na czas, zamawiane z zapasu CZ, bez problemu.Doskonałe drony do freestyle, śmigła w cenie są dobre, chociaż z rzut wysoki, polecam kupić je osobno z rzutem 30/35. Przyjechał na czas, zamówił z magazynu CZ, nie ma problemu. Świetny freestyle dron, zawarte śmigła są dobre, nawet jeśli z wysokim tonem, polecam kupić je oddzielnie z rzutem 30/35.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    This is the best value for money 5 inch drone. Quality perfect, tune very good, just finished test flight. Most people will prefer 6S, but I have only 4S drones and I am happy with the performance for hobby flying :-) iFlight is good choice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    Εξαιρετικό! Πολύ προσεγμένη συσκευασία με κάποια έξτρα παρελκόμενα μέσα.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Przeleciały 2 paczki i mogę powiedzieć, że ten Kwad jest niesamowity! Mój był z silnikami Xing E Pro, o których nie wspomniano w opisie. Nie narzekam. To była wielka niespodzianka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    excellent drone... depuis le temps que je voulais essayer son vol.. j'ai hâte . excellent emballage complet avec tpu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Znakomity produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wszystko super leci spokojnie klasa. Nadal mam Ethix S5, żeby zobaczyć trochę więcej na zdjęciu FPV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dotarł w idealnym stanie i wszystko było tak, jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    No words... the beast of air for start to fpv!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$111.99
    • US$159.99
    • US$345.99
    • US$218.49
    • US$475.99
    • US$293.99
    • US$165.99
    • US$272.54
    • US$190.43
    • US$279.99
    • US$139.99
    • US$178.49
    • US$159.99
    • US$367.49
    • US$122.99
    • US$271.39
    • US$533.59
    • US$41.39