Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Wspaniały dron! Moje pierwsze pięć i numer. Przyjemny jak słoń! Jakość komponentów jest doskonała, montaż jest dobry, nic nie jest złuszczanie i wszystko na pewno wytrzyma. Po drugim locie, wszedł w piasek z nosem, bardzo się pobrudził, ale nie było żadnych uszkodzeń! Ale na wszelki wypadek, zamówiłem paczkę rekwizytów, bo to wciąż produkt do wykorzystania. Czas lotu - 5 minut w trybie aktywnym, średnio 7 minut i 10 minut w trybie płynnym (z użyciem baterii 1300 mach). Dron ma swój własny pager, który może być regulowany przez BetaFlight. Z minusów - pisk jest bardzo cichy, w oddali już nie słyszany.. Myślę o dodaniu do niego innego GPS.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wow wow Wow wow ten quad jest NIEDOBNY moje testowanie dodając GPS doprowadziło mnie do 180km/h (około 113mph) Dodałem aparat betafpv smo 4k i wczoraj bez powodu podłączyłem się do kontrolera Iflight F7 i to przeszło z INCREDIBLE do dosłownie poziomu boskiego. Nie wiem, jak to jest takie dobre w tym punkcie cenowym. Sprawdź na YouTube kilka filmów. (połączenie może się zmienić, ale tutaj jest na razie) https://youtu.be/xmWJhfx6h6o Sprawdź inne filmy, aby zobaczyć jak nie z tego świata jest z kontrolerem f7. Jeśli światło mnie uderzy, nie chcę latać niczym innym, będę ambasadorem :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Zapakowane starannie i bezpiecznie. Wysokiej jakości komponenty i bardzo schludne wykonanie. Instrukcje są zrozumiałe i konfiguracja działała dobrze. Jasne zalecenie zakupu drona.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Ładna Zabawka, 😉 Zamówienie 2021-03-12 Nowa wersja: SucceX-e 45A V2, Nowa płyta podłogowa i nieco cieńsza -->PICS Chodźmy na Księżyc i trzymajmy AMC 😋

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Miałem już Nazgul w wydaniu Analogowym, a teraz przeszedłem na wydanie cyfrowe. Ten quad jest niesamowity! Nastrojenie, do którego przychodzi, jest już całkiem dobre. Dostarczenie trwało 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Paczka dotarła szybciej niż się spodziewaliśmy! - Co jest zawsze dobre :D Dron też lata niesamowicie, rozbiłem go kilka razy na mokrej trawie i nadal działa, rekwizyty nawet się nie złamały. A kiedy uda ci się latać pod kontrolą, to jest niesamowite. Mogę to polecić każdemu, kto chce zacząć latać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    🚩 Drone sprzedawane w wersji spoza UE dla ludzi takich jak ja, którzy mają kontrolę radiową w UE, konieczne jest, aby przejść przez flash odbiornika, aby dwa zbiegły się. Szkoda, jeśli nie jest doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Otrzymane za 10 dni, wszystko jest tam. Kwad ma obszar bardzo dobrej jakości, naprawdę zadowolony z mojego zakupu za tę cenę, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Skrzynka jest poważnie uszkodzona, ale towar jest normalny. Przybył do Moskwy w 20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    perfekte Drohne ich habe noch ein GPS Modul verbaut damit ich etwas Sicherheit habe falls ich zu weit weg bin. Die Nazgul ist out of the Box top eingestellt und fliegt wirklich super

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 318
    • Ft30 461
    • Ft33 737
    • Ft85 167
    • Ft40 682
    • Ft117 597
    • Ft68 788
    • Ft68 788
    • Ft114 649
    • Ft130 703