Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2021

    Świetny dron, ale niezbyt przyjazny dla początkujących. Jest całkowicie zamontowany z wyjątkiem śrub i zaprogramowany w trybie Kąt, z ostrzeżeniem i naklejką. Ale nie ma instrukcji obsługi w ogóle, ani w pakiecie, ani na stronie internetowej, szkoda. Jest to nadal pełna wartość 5 gwiazdek, ponieważ nie ma nic złego w jakości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Bardzo ładne zabawne to emanuje jakością bardzo szybką dostawę zamówiłem 3 grudnia została wysłana w dniu 6 grudnia, a ja otrzymałem go w moim domu w dniu 12 grudnia, więc sześć dni później super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo dobry dron gotowy do lotu z Iflight! Kilka konfiguracji do zrobienia między aktualizacjami i bind z TBS tango 2, co nie jest proste! Nikiel z gopro 8 i 9!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dostawa w ciągu 10 dni. Paczka lekko wgnieciona, ale nadal w porządku. Nie mogę się doczekać latania!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Très bon drone rien à redire super comportement en vol et en plus super beau !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dron jest piękny i bardzo dobrze dostrojony. Jeśli zamawiasz w Europie, pomyśl o aktualizacji rxsr do Eu-lbt, aby połączyć się z radiem, jeśli jest w eu-lbt. Małe rozczarowanie, była 1 antena wideo z 2 i nie trafiła pamięć podręczna USBC...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Leciałem nim tylko raz, ale tym razem wybiłem go z parku. Mój pierwszy lot z nim był bardzo pozytywny. Miał ulotkę do ucha. Wygląda i czuje się jak motocykl sportowy Kawasaki, który potrafi latać. Możesz dostosować kolor diody LED w wersji beta, całkiem fajne. Dodałem GPS, brzęczyk, go pro oprawę, i dłuższą antenę też. Bardzo wysoka jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ten Quad jest niesamowity! Lata naprawdę świetnie z pudełka, dostrojona przyzwoicie i ma moc! Dostawa do Niemiec w zaledwie 10 dni! To było niespodziewanie wspaniałe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Perfekcyjny dron wyścigowy. Dobrze zbudowany, lutownice są czyste. Bardzo dobre dostrajanie. Rozpakuj się i leć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zdecydowanie mój ulubiony dron, Kamera Polar jest bestia, jeśli światło jest bestią, a delirium jest dość szybkie. Czołowy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$475.99
    • US$533.59
    • US$369.99
    • US$209.99
    • US$103.99
    • US$249.99
    • US$249.99
    • US$32.19