Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Jest tak, jak sobie wyobrażałam! Otrzymane w ciągu 14 dni od zamówienia. Dron jest ładnie zapakowany. Dla ludzi, którzy są nowi w quadach FPV to miło, że wszystko zostało oznaczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dostawa przyszła 10 dni przed oczekiwaniem. Świetnie wyglądający dron i freestyles niesamowite. Nie ma problemu z wiązaniem. caddx polar vista ładny na wczesny wieczór / noc latanie duży 👍🏼up

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Zamówiłam F5D, ale wysłali mi F5X, przekonwertowałem mój na cyfrowy i przetestowałem go. W sumie, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Znakomity dron Jestem zachwycony. Jest to uniwersalny freestyle lub kino, łatwy w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Wszystko bardzo dobrze 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Coming to UK in two weeks. Very happy with my new Nazgul Evoque x5 hd GPS 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Dzięki, ale nie mogę się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Bardzo dobrze! Niestety, miałem problemy, jak wielu moich kolegów z fpv, z GPS pracuje bardzo źle na tym modelu. I będę musiał naprawić problem z dedykowanym zasilaczem dla GPS

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Produkt jest świetny, ale kontakt z powrotem był koszmar prawie 3 miesiące i nie ma zwrotu, wysłałem go miesiąc temu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$351.49
    • US$218.49
    • US$249.99
    • US$480.99
    • US$409.99
    • US$151.99
    • US$522.34
    • US$293.99
    • US$259.89
    • US$175.99
    • US$103.99
    • US$271.39
    • US$128.43
    • US$549.99
    • US$289.99
    • US$427.99
    • US$89.99
    • US$6.89