Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2021

    Wyglądał dobrze, ale na inspekcji.. Nie ma wtyczki steru, która powinna przykryć wtyczki sterownika samolotu, a całość nie jest we właściwym miejscu i musieli fizycznie usunąć materiał z formy wyrzutowej, żeby ustawić go na linii. Brakuje gumowego kawałka, bo nie pasowałby do niego. A gdybym zrobił to jeszcze raz, wymontowałbym wtyczkę z tyłu, a trzecie pokryło go czerwonym termokurczem. Nie ma tam dużo miejsca, by spróbować pozbyć się tego wszystkiego

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To przyszło i jest całkowicie poobijane. Na szczęście quad jest nieuszkodzony, ale po 4 tygodniach, ale jestem podekscytowany jakością i po obejrzeniu wszystkich recenzji musiałem mieć Evoque w analogu z krzyżem. Jak odblokować vtx??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Wielki Bnf! Łatwe melodie, również bardzo zdolne. Pasuje i kończy idealnie 10. LED regulowany kolor. 754g z pakietem 4s 1560mah i pełnym insta 360 1 r. Wszystkie części 3d dostępne. Świetne opakowanie z ładną logiką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Super dron, fajnie lata, duża moc, niezły zasięg wizji 600mW robi robotę, ładna kamerka, rewelacyjne ledy, odporny na crashe :) Polecam w 100%, będziecie bardzo zadowoleni z zakupu. ja go pokochałem, a wykonanie pierwsza klasa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Tutaj jest usb micro. Dziala, nie miałem okazji latać . Oświetlenie robi robote. Elektronika, no jest ciasno. Wszystko mozna wpiac i wypiac. Wykonanie miodzio. Po problemach z bindowanie crsf zaktualizowalem tx i szafa gra. Zacny model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    The product was packaged well. Delivery took a month.(too long) After using it, it worked well Satisfied.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Wszystko wygląda świetnie. Dron dotarł do Polski w niecałe 3 tygodnie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    its crazy strong and perfect the only thing i was depressed about is that it doesn’t come with a battery or a rc or either a goggles so i had to buy and wait for all if them because I didn’t know

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Helikopter jest zajebisty, polecam wszystkim. W Sankt Petersburgu przybył w zaledwie 7 dni!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Doskonały quad, naprawdę warte pieniędzy, ponieważ melodia jest idealna, bez wibracji, lata idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$522.99
    • US$265.64
    • US$499.99
    • US$369.00
    • US$274.99
    • US$279.99
    • US$449.99
    • US$1,429.00
    • US$249.99
    • US$163.30
    • US$660.99
    • US$319.99
    • US$310.22
    • US$225.21
    • US$110.99
    • US$212.51
    • US$452.18
    • US$155.99