Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Przyjazd 2 tygodnie później niż oczekiwano, a następnie pakowanie pa otworu w pudełku i korekta pa pu próbował drona j czekając na moje baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Zamówienie otrzymane szybko i starannie zapakowane. Kamera jest znakomita, jak opisano. Jeszcze nie próbowałem, ale zapowiada się bardzo dobrze. Polecam. jeszcze raz dzięki doskonałej obsłudze Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Idealny dla początkujących lub potwierdź. Mała modyfikacja, aby znaleźć satelitę w kilka sekund, musisz przenieść GPS na jednym ramieniu https://youtu.be/_z_tk_4iOZ8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Doskonały produkt, zgodnie z opisem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Dziękuję, 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dron jest świetny, a jakość jest na miejscu. Przybyli szybciej niż się spodziewaliśmy. Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    VTX był wadliwy od początku i musiałem kupić nowy własny... To już jest drogie czworokąt bnf... Miejmy nadzieję, że doświadczenie się polepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Świetny quad, ale tak dla was chłopaki i dziewczyny, musiałem zapłacić opłatę importową £65, aby dostać się do UK.Tnt Fedex kurier.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Abolute rozkosz latać po ustawieniu prawidłowo. polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wyśmienity

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$519.99
    • US$427.48
    • US$369.99
    • US$1,241.09
    • US$310.22
    • US$660.99
    • US$249.99
    • US$452.18
    • US$281.81
    • US$130.19
    • US$385.00
    • US$359.99
    • US$1,057.99
    • US$332.63
    • US$110.99
    • US$687.99
    • US$365.99
    • US$399.99