Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Doskonały produkt, zgodnie z opisem.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Przyjazd 2 tygodnie później niż oczekiwano, a następnie pakowanie pa otworu w pudełku i korekta pa pu próbował drona j czekając na moje baterie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    best 5” on the market 💯 shipping was rather fast to Australia came exactly as described I added some custom TPU & a iflight albatross 150mm antenna this 6s is a beast 🚀 thank you Bangood

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Świetny quad, ale tak dla was chłopaki i dziewczyny, musiałem zapłacić opłatę importową £65, aby dostać się do UK.Tnt Fedex kurier.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Выглядит очень хорошо 👍 Потом дополню отзыв после полёта:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Zamówienie otrzymane szybko i starannie zapakowane. Kamera jest znakomita, jak opisano. Jeszcze nie próbowałem, ale zapowiada się bardzo dobrze. Polecam. jeszcze raz dzięki doskonałej obsłudze Bangood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Jak opisano, dostawa 15 dni z chińskiego magazynu do adresu CZ, dość szybko. Wersja GPS i oryginalny produkt, nie zostały jeszcze przetestowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Dostarczone do Moskwy w ciągu 20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$252.99
    • US$169.99
    • US$579.99
    • US$286.19
    • US$208.99
    • US$105.99
    • US$139.99
    • US$528.99
    • US$689.99
    • US$370.29
    • US$317.99
    • US$162.99
    • US$555.99
    • US$504.99
    • US$172.49
    • US$124.19
    • US$45.99