Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2022

    W porządku, i jest tu szybko. Wygląda na masywny kawałek, ładnie poskładany. Pudełko zawiera trzy paski do zaciskania baterii, dwa zestawy śrub, anteny VTx, śruby zapasowe (mniejsze i nakrętki, a także nakrętki), trzy samoprzylepne gumki antypoślizgowe pod baterią, kabel USB, Klucz do uchwytu aparatu, śruba, światłowód. Chociaż jest wyposażony w odbiornik krzyżowy, w pudełku znajdują się dwa uchwyty anteny/ochronniki dla zwykłych (np. xm+ odbiornika) anteny 2.4G. Jest wyposażony w podstawową konfigurację, warto zapisać i ustawić układ na naszym pulpicie za pomocą betalot config (praktycznie tylko ramię i tryb horiz). Działa na pulpicie, nie byłem w stanie go jeszcze wypróbować ze względu na bałagan czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wspaniała drona! Bardzo szybka dostawa! (10 Dni od Chin) Produkt zgodnie z opisem, piękny z ledami! Lot niklu z podstawową regulacją! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Paczka dotarła nietknięta. Doskonała jakość Materiały i części są jasne, bez wad i wad. Wszystko jest z dobrej jakości. Sprzedawca i sklep polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Przyjęto bez problemu. Wysłane tylko do oryginalnego pudełka, ale wewnętrzna wyściółka dobrze chroni drona. Jeszcze nie testowane w locie, podstawowe ustawienie jest tylko w trybie kątowym, vtx na paśmie 3 i 25mW

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Buena pinta !! Envio decente..Llego en condiciones (se tardo un poco mas de lo normal). Vendedor recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    finally after waiting 12 days it was posted but delivery was only 2 days. haven't tried yet because my batteries haven't arrived.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Wszystko jest idealne, lubię drona, ale dostałem tylko jeden pasek do baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Szybka dostawa L, dobry quad, ale mam spięcie, kiedy testuję go z VIFLY ShortSaver2. Nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że chłopaki ze sklepu mi pomogą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tane86
    RS
    10/11/2021

    Wygląda niesamowicie, teraz musisz spróbować 🥳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Typowe jeślilight świetna jakość!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.49
    • US$123.04
    • US$139.99
    • US$289.99
    • US$115.99
    • US$105.99
    • US$146.00
    • US$369.99
    • US$209.99
    • US$63.49