Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2021

    Filtr szkła ND8: dobrze wykończone, niezbędne do sprawnego strzelania z bohater GoPro 5 6 7! Musisz umieścić filtr w obudowie TPU, takiej jak na zdjęciu, trzymając go jak najbliżej obiektywu, aby nie zobaczyć odbicia lub artefaktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Widziałem ten filtr zamontowany na orce Caddx, wydaje mi się, że działa dobrze, doskonały wydajność obrazu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Jest to naprawdę dobry filtr nd, brak odlewu kolorów, brak utraty ostrości. Udaje mi się złamać moje, ale uderzam w stalowe schody. Szkoda, że jest dostępny tylko w nd8.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    muy buen filtro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Tanie i idealnie pasuje do mojego wsparcia TPU GoProHero7 na ramce Team Mistral AK47. Poziom obrazu, jest bueno i chroni obiektyw aparatu, poziom wagi to orzeszki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    To naprawdę poprawia jakość wideo poprzez ustawianie ekspozycji, i tworzy sękłość gładkości i koloru, którego sama kamera nie ma. Pamiętaj, aby strzelać z prędkością 60 fps i 1/120 migawki, aby uzyskać korzyści

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wpadł w torbie. Działa dobrze zarówno na Gopro Session 5, jak i Runcam 3. Może być trudne do mocowania do obiektywu, jeśli nie masz gumowej obudowy, aby utrzymać ją na miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    To są szkło. Złamałem ten, który przyszedł z montowaniem, więc kupiłem je na zastępstwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo dobra jakość, brak problemów wizerunkowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 085
    • Ft5 377
    • Ft6 802
    • Ft65 840
    • Ft4 277
    • Ft5 041
    • Ft7 126
    • Ft8 251
    • Ft8 404
    • Ft2 443
    • Ft19 256
    • Ft914
    • Ft6 298
    • Ft3 971
    • Ft3 023
    • Ft2 351
    • Ft2 351
    • Ft5 041