Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(539)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(539)
    • 5 Star(518)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    iFlight Nazgul5は6Sリポ仕様のレシーバー無しタイプでした。このメーカーのドローンは初めて購入しましたが後付けのレシーバーはAC2000を購入しました。AC2000レシーバーにはNuzgul5と適合するコネクターが取り付けられていましたので、機体への取り付けははんだ付け作業も不要でとても簡単でした。レシーバーの取り付け位置はフレームの上部カバーのデザインされた穴の下にバインドボタンがセットされるので、バインドするのもやりやすかったです。また後付けでGPSを取り付ける場合もレシーバーにコネクターが設置されているので簡単に取付できそうです。商品の収められている化粧箱の中にはFCと各種レシーバーやGPSなどの取り付けレイアウトカラー写真が1枚入っていますので全て理解できます。ドローン初めて3か月の私でも良く理解できました。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dron jest ciężki, rama jest jak metal. Jestem zadowolony. Oceniany na 107 dolarów. Chociaż zapytałem, jak bardzo jestem doceniany. Powiedzieli, że tak. Dałem ci taką samą cenę za celników, ale co robić. Dowiedziałam się, jak przyjechałam. Gdybym wiedział, nie zapłaciłbym podatku. Więc zanim kupisz, zapytaj, ile będzie wyceniony. Nasza władza to dupek, zaróbmy trochę kasy. Oceniony bez zniżki, chociaż kupiłem z rabatem. Jednym słowem, pedały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Doskonały dron, mocny, jakościowo zmontowany, za normalną cenę) Łatwo zrozumieć. Musisz być schludny z nadajnikami wideo, warkocz może odlecieć bardzo łatwo! Dla tych, którzy rozpoczynają świetną opcję, pomoże opanować podstawy, wszystko jest jasne i dostępne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    20/03/2021

    To najlepszy quad, jaki kiedykolwiek widziałem i będę musiał być lepszym budowniczym, jeśli chcę, żeby quad wyglądał jak ten, dzięki Banggood. Proszę dać mi szansę, aby uzyskać dobrą ofertę na temat Jestem zainteresowany Dużo miłości do Ciebie i Twoich przyjaciół i rodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Nic do powiedzenia o tym dronie, po prostu doskonały, po dwóch miesiącach intensywnego użytkowania pozwala na znaczne postępy w świecie FPV! Zarówno dla tych, którzy zaczynają, jak i dla bardziej 'ekspertów wartość dla pieniędzy i' nie do pobicia! Śledź mnie na IG: @zimascio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Musisz kupić mocowanie GPS i moduł, 📷 kamery TPU zamontować oddzielne wygląd wysokiej jakości będzie musiał być ustawiony z odbiornikiem wybranym przez Ciebie i zaprogramowane zadania przełączające, itd.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny dron! Bardzo zadowolony z jakości budowy! Przeżył upadek z dziesiątego piętra po tym, jak wleciał do wysokiego budynku. Wysiadł z dwoma przednimi śmigłami i znowu leci!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dobre komponenty i jakość budowy. Domyślne piksele Ładny dron jak pierwsze 5 cali. Ale jest bardzo zużywalna. Wyczerpuje baterię w 3 minuty, więc na pewno nie do filmowania. Ale bardzo ładne do freestyle'u.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    están entregando por urbano express y la verdad no tienen un buen servicio ni una logística eficiente, soy de Peru y tuve una mala experiencia con eso.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Bardzo ładny dron. Ustawienie trochę narażone na wstrząsy z powodu ciasnej ramki. Polecam to dla początkujących

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 965
    • Ft44 976
    • Ft10 387
    • Ft35 980
    • Ft4 795
    • Ft2 396
    • Ft5 538
    • Ft12 810
    • Ft6 576
    • Ft4 795
    • Ft86 957
    • Ft41 978
    • Ft32 982
    • Ft71 964
    • Ft68 965
    • Ft30 883
    • Ft28 706
    • Ft15 236