Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(569)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(569)
    • 5 Star(544)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Dobre komponenty i jakość budowy. Domyślne piksele Ładny dron jak pierwsze 5 cali. Ale jest bardzo zużywalna. Wyczerpuje baterię w 3 minuty, więc na pewno nie do filmowania. Ale bardzo ładne do freestyle'u.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Działa dobrze nawet w wyższych natężeniach. Osłona anteny jest słaba jakościowo i przerwała się podczas pierwszego lotu, pozostawiając antenę do odcięcia przez śruby. Poza tym jest wspanialy. Flyy dryfuje ze względu na swoją większą wagę z aparatem i baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Paczka dotarła na czas, a pudełko było trochę wygięte, Nazgul nie ucierpiało. Lubię jak Nazgul lata. Mam około 7 minut lotu z bateriami 1200 mah 6S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Jakość doskonała! Niestety jeszcze nie straciła kontaktu, ponieważ zamówione radio TX12 nie robi tego, co powinno -.* Ale budownictwo dość mocna część! Robi wrażenie „grabne", jeśli czwórki są solidne ^^ dobrze pakowane bez wad przy 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dostawa szybka i dobra. Świetny dron, świetne zachowanie. I-Lot dostarcza bezpośrednio części zamienne. Położyłem odbiornik radiowy nad tylnymi ramionami, bo oryginalne rurki zaginęły w pierwszym wypadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Najlepszy stosunek jakości do quada. Jakość Iflight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Blisko końca roku wysyłka staje się bardzo szybka i dobra. Tylko 3 tygodnie przyjazdu. Ładny iLot FPV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dron jest piękny, produkt doskonałego wykonania i jakości! Wysyłka i był bardzo szybki. Warte wszystkich wydanych pieniędzy! Polecam! (Tłumaczenie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Otrzymano szybko dobre opakowanie Jestem zadowolony z pudełka jeszcze nie skradzione, ale dobry montaż bardzo czysty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Przyjmowane szybko, wszystko jest tam, super czekam na latanie z!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.99
    • US$119.99
    • US$18.90
    • US$10.38
    • US$36.99
    • US$20.60
    • US$17.31
    • US$24.99
    • US$22.99
    • US$6.92
    • US$89.99
    • US$266.79
    • US$533.59
    • US$475.99
    • US$103.99
    • US$369.99
    • US$209.99
    • US$2.99