Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(278)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(278)
    • 5 Star(269)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Kupiłem już wsparcie z filtrem nd8 ale w wypadku był przeciążony, teraz kupiłem go bez filtra i jest w porządku tak samo mocowanie nd8. Jedyną wadą dla mnie jest to, że jest to zbyt mało ochronne dla mojego wolnego stylu. Jakość jest dobra, a wewnątrz ma wzór netto, widzisz, że jest to jakość Cydora s5 z orką caddx (nie pasuje idealnie) Zaopatrzone w śruby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Montaż nie jest bardzo prosty ze względu na obciążenie nad śrubami, szczególnie przednimi. Jeszcze nie próbowałem. Przeprowadzę kilka testów i będę wiedział, czy wibruje, czy się porusza podczas lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy. Był trochę pokiereszowany w transporcie, ale ponieważ to TPU, łatwo się wyprostuje. Sprzęt został wliczony, a także z niebieskim locytem. Filtr ND znajduje się w oddzielnej torbie. Używanie go z Runcam 5 Orange i pasuje dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Odcisk wygląda dobrze po zamontowaniu Jest wyposażony w 4 śruby, ale nie dłuższe niż standardowe. Filtr nd8 jest bardzo ładny Zamontowany na cydorze IFlight sl5 z Caddx Orca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • x1xVIP5
    IT
    10/06/2021

    come da un po'di tempo a questa parte spedizione super veloce con banggood express è arrivato in una settimana!!👍🏼 prodotto ben fatto!! pienamente soddisfatto! grazie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobrze pasuje do mojej kamery ORCA CADDXFPV. Jest trochę za droga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    comodissimo, la mia orca entra un po' sforzata ma, in definitiva, meglio così che lasciarla in mezzo ad un campo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    04/04/2021

    Szybka wysyłka do montażu kamery. Wygląda dobrze Przynieś śruby do montowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Gopro pasuje ciasno i bezpiecznie bardzo dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Świetnie, zainstalowany na Nazgul5 V2 i przy użyciu GoPro Hero Session 4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 814
    • Ft6 867
    • Ft21 477
    • Ft5 548
    • Ft3 050
    • Ft2 667
    • Ft3 430
    • Ft3 467
    • Ft4 854
    • Ft3 814
    • Ft5 284
    • Ft3 050
    • Ft3 814
    • Ft20 224
    • Ft11 827
    • Ft8 774
    • Ft22 799
    • Ft5 340