Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(249)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Kupiłem już wsparcie z filtrem nd8 ale w wypadku był przeciążony, teraz kupiłem go bez filtra i jest w porządku tak samo mocowanie nd8. Jedyną wadą dla mnie jest to, że jest to zbyt mało ochronne dla mojego wolnego stylu. Jakość jest dobra, a wewnątrz ma wzór netto, widzisz, że jest to jakość Cydora s5 z orką caddx (nie pasuje idealnie) Zaopatrzone w śruby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Przybył za 15 dni.. Zamontowany na moim nazgul 5 i jest idealny.. Oryginalne Iflight i orka caddxa naprawdę pasują do nas idealnie... Rada!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Oczywiście dobry produkt, nie może pójść źle jednak 15,23 euro za kawałek plastiku i trochę szkła wydaje się trochę zbyt drogie, pasuje do sesji bohatera 4. Był kompletnie pokręcony i wygięty, kiedy dostarczono go, ale to nic takiego. 4 dłuższe śruby, które z nim są, to znak uwagi na szczegóły, które zauważyłem, czy światło jest całkiem dobre w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Odcisk wygląda dobrze po zamontowaniu Jest wyposażony w 4 śruby, ale nie dłuższe niż standardowe. Filtr nd8 jest bardzo ładny Zamontowany na cydorze IFlight sl5 z Caddx Orca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Świetny produkt, TPU drukowane tak elastyczne i odporne, zamontowane na Nazgul5 V2 i przetestowane za pomocą Caddx Orca, wymiary są idealne. Filtr ND jest lukrem na cieście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Łatwo się montuje na górze ramy. Pasuje do orki Caddx (chociaż jest mocno dopasowany.) Nie ściągam galaretki z tego wierzchowca. Filtr dobrze sprawdza się w słoneczne dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • x1xVIP5
    IT
    10/06/2021

    come da un po'di tempo a questa parte spedizione super veloce con banggood express è arrivato in una settimana!!👍🏼 prodotto ben fatto!! pienamente soddisfatto! grazie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy. Był trochę pokiereszowany w transporcie, ale ponieważ to TPU, łatwo się wyprostuje. Sprzęt został wliczony, a także z niebieskim locytem. Filtr ND znajduje się w oddzielnej torbie. Używanie go z Runcam 5 Orange i pasuje dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobrze pasuje do mojej kamery ORCA CADDXFPV. Jest trochę za droga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    comodissimo, la mia orca entra un po' sforzata ma, in definitiva, meglio così che lasciarla in mezzo ad un campo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,122
    • Ft2,049
    • Ft4,349
    • Ft4,785
    • Ft4,443
    • Ft2,795
    • Ft2,733
    • Ft1,707
    • Ft2,391
    • Ft3,417
    • Ft2,391
    • Ft8,546
    • Ft2,391
    • Ft2,391
    • Ft21,137
    • Ft4,785
    • Ft7,471
    • Ft12,992