Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(209)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(209)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Mocowanie TPU do grzebienia GoPro szybko. Wszystko jest w najlepszym porządku. Jakość jest dobra. Filtr do obiektywu, którego nie mogę użyć, ponieważ mam DJI Osmo Action Camera. Nawiasem mówiąc, pasuje bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Otrzymany bardzo szybko, Gopro idealnie pasuje i jest chroniony podczas awarii, dodatkowo obsługa filtra ND, nawet filtry blackheep wchodzą;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    소스 TTS (TTS) 복사하기필기인식기 번역 Otrzymałem produkt i wygląda dobrze. Będę musiał zainstalować go na dronie i przymierzyć, ale to kamera. Zamierzam użyć go pierwszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    09/11/2020

    Jeśli lekka oprawa Go-pro ma osłonę obiektywu i śruby mocujące, osłona tpu będzie musiała być przyklejona do niej nie ma mocowania do ślizgania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Świetna obsługa GoPro z 30 stopniowym kątem przechylenia. Miękki i odporny na uderzenia. Dobrze absorbuje wibracje. Już testowany w locie, nic do powiedzenia. Nie trzeba zmieniać śruby. Po prostu odkręć i załóż wsparcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Idealne dla mojego Nargue! GoPro jest bardzo dobrze chroniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dobre opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Otrzymałem przedmiot w dobrym stanie. Pasuje idealnie do mojego bohatera gopro 7 n mojego nazgul5. Zalecany produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Idealna dostawa bardzo szybka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    доставили за неделю. все подошло

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 890
    • Ft26 415
    • Ft2 639
    • Ft13 074
    • Ft44 483
    • Ft2 525
    • Ft3 991
    • Ft5 082
    • Ft5 280
    • Ft3 629
    • Ft1 812
    • Ft4 356
    • Ft20 700
    • Ft10 168
    • Ft2 538
    • Ft2 903
    • Ft22 955
    • Ft6 897