Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(704)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(704)
    • 5 Star(683)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2020

    I tak: pożar maszyny. Wszystko jest idealne. Nie ma się czego czepiać. Wszystko robi się z harmonią i duszą, to de-projekt, powalone. Oczywiście, jestem pierwszy, który coś takiego kupił, ale jestem jak ja w modelowaniu i doprowadzaniu modelek do perfekcji, zrozumiałem facetów z IFligh. Śmigłowce kosztują piękno. Wzięłam bez odbiornika. Sam odbiorę sprzęt, żeby było miło nim latać. Szczerze, to trochę przerażające prowadzić. Jeszcze raz powtórzę to dla mnie shidevre, na pewno w pierwszym widzę aparaturę o takim charakterze, i porównywać z niczym, ale znowu dla mnie jest to po prostu fajne. Jeszcze raz dziękuję ludziom z iFligh za piękno, mam nadzieję, że ton wykona swój pierwszy lot. Dziękuję bardzo, dziadku. Szczerze, polecam ten samochód, jeśli chcesz coś takiego. I tak przyszedł niecały tydzień od magazynu w Rosji, jeśli ktoś z rodaków patrzy, to jest możliwe do wzięcia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Nowa wersja Nazgul5 4s jest wyposażona w Caddx Ratel 2 Starlight, Succex-e v2 45A esc, nową wersję F405, antenę Albatros 3dbi, Matowy czarny wykończenie z grawerowaniem na dzwonkach, Force 600mw VTX, pozłacany port USB na F405, Skrócony do pasującego kabla adapterowego MMCX i nawet nie dajcie mi zacząć poprawy jakości części drukowanych 3d, te są gładkie. Betalot 4.2 załadowany i nastrojony. Pudełko pełne smakołyków (i naklejek winylowych) i prezentacja, która jest światowej klasy! Kupiłem kilka z nich na drugim wydaniu i ta wersja jest zdecydowanie najlepsza. Naprawdę pod wrażeniem tej całej budowy od opakowania po wydajność quada. Kup tę wersję lub wersję V2 z ulepszoną ramką - tak czy inaczej otrzymasz coś naprawdę idealnego, nieszablonowego!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Świetny helikopter za jego pieniądze. Jestem całkowicie zadowolony z zakupu! PIDy przepływu były tylko za drogie, silniki trochę ocieplone. Na wszelki wypadek, napełniłem go lakierem i uszczelniaczem. Lecimy szybko i spokojnie. Z kamerą i baterią, mam 630 gramów. Wytrzymaj około 20% paliwa. Z baterią o 1500 mAh czas lotu wynosi około 5 minut. Aktualny czujnik jest dostrojony i wydaje się być prawidłowy, ale nawet gdy silniki są wyłączone z odczytu prądu przeskocz do 2-2,5A. Na całości - wszystko jest świetne!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Skrzynka jest zepsuta, ale dzięki opakowaniu Dron dotarł dobrze. Na zdjęciu była okładka dla kamery, która jednak nie dotarła do przesyłki. Mimo to jestem szczęśliwy, ponieważ wygląda na solidną budowę i bardzo dobrze wykończone. Przynosi 2 zestawy śmigł i zapasowe połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    W końcu dostałem długo oczekiwanego Nazgul 5. Jest w dobrym stanie, a ja go zwiążę i polecę. Nigdy wcześniej nie widziałem pięciocalowego drona i myślę, że to zadziała.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Jak już powiedziałem w innych recenzjach jakość jest bezkompromisowa. W takich cenach w Europie i we Włoszech nie sprzedaje się już nawet śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Szczerze mówiąc, to był mój pierwszy quad, który naprawdę zamierzałem użyć do wyścigów i freestyle. To taka dobra ramka i zdecydowanie jest po trwałej stronie ramek. Wygląda tak dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Przybyli przed oczekiwaną randką był trochę uszkodzony, ale quadcopter wygląda dobrze. Pierwszy raz użytkownik tak nie może doczekać się ustawienia i latania! Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Szybko, wygląda czysto. Włączone - sygnały, mrugnięcia ))) bez odbiornika. Wersja 4s, i przewód 50-woltowy, zamiast tego włożę 25 do 1 000 mcf. Reszta bliżej lata... Mrozy trzeszczą, plastik rozpada się na kliku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobrze, nowy pakiet jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft148 678
    • Ft74 337
    • Ft74 337
    • Ft154 873
    • Ft72 265
    • Ft52 655
    • Ft86 932
    • Ft154 873
    • Ft154 873
    • Ft55 288
    • Ft119 651
    • Ft119 651
    • Ft91 225
    • Ft51 725
    • Ft133 190
    • Ft393 177
    • Ft448 831
    • Ft29 733