Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Jeśli wszystko czego chcesz to powolny, spokojny, płynny rejs, to jest całkowicie w porządku. Zderzak jest ładnie wyściełany, więc nie musisz się martwić, że cokolwiek uszkodzisz. Wydaje się dobrze wykonany, VTX jest całkiem dobry, kamera jest OK (nie jest świetna), i dostaje rozsądny czas lotu. Przy odpowiedniej melodii może być bardzo gładka. Jest jednak bardzo hałaśliwy, i będziesz musiał zdjąć dużo śrub, jeśli kiedykolwiek chcesz majstrować w środku. Latam tym najmniejszym z moich dronów. Nie jest tak źle, ale nie jest za dobrze. Jeśli spróbujesz pociągnąć zapętlę lub z nią potoczyć, a to zeświruje (szczególnie z nutą akcji). Ale wtedy... to jest kino. Udało mi się złamać górną płytę w szczególnie ciężkim wypadku. Przykleiłem go z powrotem i wzmocniłem odrobiną termokurczliwości. Wykonał pracę... Ale jeśli chcesz to naprawić, musisz kupić cały górny talerz. (w zasadzie są to dwie płyty ze stopami pomiędzy, plus plastikowe przewody). Poza tym... krawędzie dolnej płyty są odsłonięte, gdy strażnicy zderzaka siedzą nad nimi. Oznacza to, że można wyszczerbić krawędzie, jeśli wylądujemy pod lekkim kątem na twardej/szorstkiej powierzchni. Położyłem trochę pianek na moim, żeby to powstrzymać. Niektóre droższe drony mają trójwymiarowy TPU „Ochrona podbródka"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    To mój pierwszy dron FPV, więc niewiele mogę powiedzieć o jego wydajności. Dron wygląda dobrze zbudowany i solidny, ale dość głośny, mimo że mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Działa idealnie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    ok!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wszystko przybyło w porządku i dobrej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Przedmiot otrzymany po 1 dniu zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    To bardzo ładny quad, tani, ale niezawodny! Tylko 20gr cięższy od Cloud149, ale lepsze silniki, ładny bezpieczny zderzak i ogólnie dobra jakość. Weź Crossfire w wersji dla maksymalnej przyjemności i jakości sygnału. Zamień antenę 5.8G na antenę Long na lepszy sygnał wideo. I wjeżdżać w ciasne miejsca!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Przybyłem w trzy dni z magazynu w Rosji. Aparatura przekroczyła wszelkie oczekiwania. Bardzo ładny lot. Jest gładki, ale to dobry strzał. Po zakupie należy dokręcić wszystkie śruby i sprawdzić wszystkie elementy. W zestawie jest krótka antena. Antena jest dobra, ale do normalnej pracy jest konieczna na dłuższym sworznie, który nie jest zacieniony przez kamerę w małych narożnikach. Firma Betaflet 4.2, ustawienia światła spływają z normą. Baterie nadal mają 850 mah 80c. Czas lotu wynosi 3,5 minuty z polem 2 Foxeer (80 gramów).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Części i wykonanie są na zwykłym wysokim poziomie. Wszystkie drukowane części są również łatwe do wydrukowania siebie, uważam, że to niesamowite! Zdjęcia są wystarczająco w sieci, ratuję się. Jako Cinecam używam małej pigułki Insta360. Znajdź go idealnego z jego ciężarem dla dronów. Ponieważ nie jest to tak „skrętne", jest również odpowiednie dla początkujących. Chociaż noobs imho powinien najpierw ćwiczyć na symulatorze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Dron z najlepszym kosztem/korzyścią w kategorii. Bardzo lekki, wytrzymały i idealny do lotów kinowych we wszystkich rodzajach środowiska. Dotarł w 27 dni roboczych (po Covid-19).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft379 757
    • Ft69 502
    • Ft79 547
    • Ft145 296
    • Ft69 502
    • Ft36 479
    • Ft62 897
    • Ft393 758
    • Ft46 128
    • Ft146 384
    • Ft91 202
    • Ft216 279
    • Ft79 566
    • Ft141 994
    • Ft112 274
    • Ft61 384
    • Ft160 392
    • Ft19 247