Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(196)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(196)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    To mój pierwszy dron FPV, więc niewiele mogę powiedzieć o jego wydajności. Dron wygląda dobrze zbudowany i solidny, ale dość głośny, mimo że mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    ok!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wszystko przybyło w porządku i dobrej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    To bardzo ładny quad, tani, ale niezawodny! Tylko 20gr cięższy od Cloud149, ale lepsze silniki, ładny bezpieczny zderzak i ogólnie dobra jakość. Weź Crossfire w wersji dla maksymalnej przyjemności i jakości sygnału. Zamień antenę 5.8G na antenę Long na lepszy sygnał wideo. I wjeżdżać w ciasne miejsca!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2020

    Przybyłem w trzy dni z magazynu w Rosji. Aparatura przekroczyła wszelkie oczekiwania. Bardzo ładny lot. Jest gładki, ale to dobry strzał. Po zakupie należy dokręcić wszystkie śruby i sprawdzić wszystkie elementy. W zestawie jest krótka antena. Antena jest dobra, ale do normalnej pracy jest konieczna na dłuższym sworznie, który nie jest zacieniony przez kamerę w małych narożnikach. Firma Betaflet 4.2, ustawienia światła spływają z normą. Baterie nadal mają 850 mah 80c. Czas lotu wynosi 3,5 minuty z polem 2 Foxeer (80 gramów).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Części i wykonanie są na zwykłym wysokim poziomie. Wszystkie drukowane części są również łatwe do wydrukowania siebie, uważam, że to niesamowite! Zdjęcia są wystarczająco w sieci, ratuję się. Jako Cinecam używam małej pigułki Insta360. Znajdź go idealnego z jego ciężarem dla dronów. Ponieważ nie jest to tak „skrętne", jest również odpowiednie dla początkujących. Chociaż noobs imho powinien najpierw ćwiczyć na symulatorze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Dron z najlepszym kosztem/korzyścią w kategorii. Bardzo lekki, wytrzymały i idealny do lotów kinowych we wszystkich rodzajach środowiska. Dotarł w 27 dni roboczych (po Covid-19).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Odbiór elementu, ale nie mogę użyć Flysky i6 z fs A8S, nie można połączyć się za pomocą protokołu ibusa, uart 2 włączyć, jeszcze hwo mogę skontaktować się ze sprzedającym w celu ręcznej instrukcji?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Przybyłem, pudełko jest miętowe, ale w środku wszystko jest w porządku. Osobny szacunek dla adaptera usb. Czekam na resztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Przyszedł bez walizki na GoPro. Ale może tak zostało powiedziane, a nie przeczytane. Ogólnie wszystko jest w porządku, porządek jest spełniony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 997
    • Ft67 711
    • Ft59 413
    • Ft79 774
    • Ft100 573
    • Ft142 728
    • Ft160 321
    • Ft115 815
    • Ft35 182
    • Ft50 374
    • Ft27 547
    • Ft71 761
    • Ft415 584
    • Ft120 761
    • Ft124 595
    • Ft46 169
    • Ft115 842
    • Ft5 971