Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(372)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(372)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    Dobrze przemyślane i dobrze wykonane. Aby poczuć doskonały materiał również po prostu mówić o estetyce. Wygodny, bardziej kompaktowy od oryginału, a z wyjątkiem dwóch poniżej zamontowania naszywek kierunkowych „na oczach", sprawia, że wszystko jest wygodniejsze również w transporcie i użytkowaniu. Możesz zostawić je zawsze zamontowane. Na poziomie technicznym są z pewnością lepsze od zapasów, zarówno w zakresie, jak i w ciele, sygnalizują pełniejsze w każdej sytuacji. Poza konkretnymi sprawami, uważam je za najlepsze pod względem jakości, łatwości użycia, ceny tych, które do tej pory wypróbowałem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Produkt wygląda tak świetnie, dzięki krótszym antenom okulary pasują jeszcze lepiej w przypadku, gdy u jest mniej boi się coś złamać. Nie mogę nic powiedzieć na temat „zakres"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Naprawdę ładny zestaw antenowy. Pasuje do gogli DJI V2, ale nie jest zalecane, jeśli jest stosowany z DJI FPV Drone. Te nie mają podwójnych anten. Z Dji Air Units, Vistas i podobnych rozwiązań te anteny sprawią, że twoje życie będzie lepsze. Dodany zakres z łatami kierunkowymi i Gogle pasują lepiej do torby. Zalecany przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Awesome product. I tried it out tonight on my DJI goggles 2 and it worked flawlessly. The transmission range was very very good. Just keep track of your MBPS in the corner and make sure to turn back when it starts dropping too much. I set mine up to be 50 mbps, and you could even try the 1200mw hack if you want more power. My initial impressions is I trust this more than my dji antennas as I have actually failsafe a quad with those before, and I didn't wonder too far off, just some obstacles like a tree in the way. Tonight I went further than that, but I admit more line of sight, and it was fine, seem like it could go a bit further! Not a total fair comparison of course. The compact factor alone though, easier to put it in my back pack etc. and cool look is worth it. I trust iFlight products a lot!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    belle , non hanno bisogno di presentazioni… arrivate in una settimana. ottimo bangoood come sempre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Kupiłem je, bo przyjaciele mi je polecili i muszę powiedzieć, że działają bardzo dobrze 😀👍💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Przybyli 11 dni temu. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda dobrze estetycznie. Teraz nie muszę naprawiać i usuwać anteny na moich wyprawach lotniczych 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Nie został jeszcze przetestowany, ale wygląda na to, że wykona robotę. Dopasowanie jest idealne w moich goglach DJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Z powodów kosmetycznych, głównie dlatego, że nie latam na długi dystans. Zobaczymy, czy bitrate i jakość poprawią się w antenach magazynowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Podoba mi się antena dalekiego zasięgu, jest bardzo kompaktowa, ale antena bliskiego zasięgu porusza się sama w sobie. Ogólnie mi się podoba, ale teraz mogę to włożyć do torby bez zdejmowania anten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.50
    • US$104.99
    • US$155.00
    • US$12.99
    • US$11.95
    • US$54.90
    • US$24.24
    • US$15.99
    • US$629.90
    • US$23.45
    • US$13.50
    • US$129.00
    • US$11.99
    • US$18.90
    • US$54.99
    • US$8.79
    • US$439.00
    • US$279.00