Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Świetny produkt. Przy nim gogle wyglądają dziwnie. Kupiłem go tylko dla kosmetycznego wyglądu, ale poprawia też zakres gogli

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Super Patch antene fur die dji, passen tiptoo performen genau so gut wie die axii2 sehen aber bedeutent besser aus, kann ich nur weiter empfelen Versand und verkaufer sind top, nach deutschland mit bg express und zoll 8 werktage das ist top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jakość jest bardzo dobra. Dostarczono go szybko i dobrze zapakowane. Dostarczone z CZ do Niemiec zajęło dobre 8 dni, jak wskazano. Bardzo się cieszę, 👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobrej jakości produkt montuje bardzo dobrze tylko kable trochę krótkie w moim guście, jak tylko deszcz przestanie testować w lesie! Przybył bardzo szybko w mniej niż 10 dni bravo bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Moja opinia jest najlepszym wyborem anteny. Pięknie zintegrowana i mega zasięg. 3-4 Czasy lepsze niż standardowe anteny. Czy mogę polecić 👍👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Naprawdę ładny zestaw antenowy. Pasuje do gogli DJI V2, ale nie jest zalecane, jeśli jest stosowany z DJI FPV Drone. Te nie mają podwójnych anten. Z Dji Air Units, Vistas i podobnych rozwiązań te anteny sprawią, że twoje życie będzie lepsze. Dodany zakres z łatami kierunkowymi i Gogle pasują lepiej do torby. Zalecany przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobrze przetestowałem je, gdzie przed sygnałem poszedł lub raczej obniżył sygnał między drzewami i z nimi nie mam ofiar sygnału w odległości około 350mt z drzewami pomiędzy polecam i pasują idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Podoba mi się antena dalekiego zasięgu, jest bardzo kompaktowa, ale antena bliskiego zasięgu porusza się sama w sobie. Ogólnie mi się podoba, ale teraz mogę to włożyć do torby bez zdejmowania anten.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Żegluga była bardzo szybka 👍👍👍 ale niestety zły projekt 🥴

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Projekt jest dobry. Przybył w idealnym stanie fizycznym. Jeden z punktów lutowania na antenie jest trochę luźny. Sprawdzę, czy to wpływa na wydajność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 246
    • Ft2 095
    • Ft128 118
    • Ft3 494
    • Ft36 011
    • Ft9 863
    • Ft8 038
    • Ft3 494
    • Ft4 505
    • Ft4 892
    • Ft5 807
    • Ft43 289
    • Ft2 443
    • Ft9 088
    • Ft3 842
    • Ft5 592
    • Ft187 398
    • Ft3 842