Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(287)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(287)
    • 5 Star(281)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Świetny produkt. Przy nim gogle wyglądają dziwnie. Kupiłem go tylko dla kosmetycznego wyglądu, ale poprawia też zakres gogli

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Dobrze przemyślane i dobrze wykonane. Aby poczuć doskonały materiał również po prostu mówić o estetyce. Wygodny, bardziej kompaktowy od oryginału, a z wyjątkiem dwóch poniżej zamontowania naszywek kierunkowych „na oczach", sprawia, że wszystko jest wygodniejsze również w transporcie i użytkowaniu. Możesz zostawić je zawsze zamontowane. Na poziomie technicznym są z pewnością lepsze od zapasów, zarówno w zakresie, jak i w ciele, sygnalizują pełniejsze w każdej sytuacji. Poza konkretnymi sprawami, uważam je za najlepsze pod względem jakości, łatwości użycia, ceny tych, które do tej pory wypróbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Super Patch antene fur die dji, passen tiptoo performen genau so gut wie die axii2 sehen aber bedeutent besser aus, kann ich nur weiter empfelen Versand und verkaufer sind top, nach deutschland mit bg express und zoll 8 werktage das ist top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Jakość jest bardzo dobra. Dostarczono go szybko i dobrze zapakowane. Dostarczone z CZ do Niemiec zajęło dobre 8 dni, jak wskazano. Bardzo się cieszę, 👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Dobrej jakości produkt montuje bardzo dobrze tylko kable trochę krótkie w moim guście, jak tylko deszcz przestanie testować w lesie! Przybył bardzo szybko w mniej niż 10 dni bravo bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Produkt wygląda tak świetnie, dzięki krótszym antenom okulary pasują jeszcze lepiej w przypadku, gdy u jest mniej boi się coś złamać. Nie mogę nic powiedzieć na temat „zakres"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Moja opinia jest najlepszym wyborem anteny. Pięknie zintegrowana i mega zasięg. 3-4 Czasy lepsze niż standardowe anteny. Czy mogę polecić 👍👍👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Naprawdę ładny zestaw antenowy. Pasuje do gogli DJI V2, ale nie jest zalecane, jeśli jest stosowany z DJI FPV Drone. Te nie mają podwójnych anten. Z Dji Air Units, Vistas i podobnych rozwiązań te anteny sprawią, że twoje życie będzie lepsze. Dodany zakres z łatami kierunkowymi i Gogle pasują lepiej do torby. Zalecany przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobrze przetestowałem je, gdzie przed sygnałem poszedł lub raczej obniżył sygnał między drzewami i z nimi nie mam ofiar sygnału w odległości około 350mt z drzewami pomiędzy polecam i pasują idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Nie został jeszcze przetestowany, ale wygląda na to, że wykona robotę. Dopasowanie jest idealne w moich goglach DJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 763
    • Ft1 438
    • Ft12 104
    • Ft3 780
    • Ft6 778
    • Ft65 073
    • Ft5 294
    • Ft3 240
    • Ft717
    • Ft13 087
    • Ft4 157
    • Ft5 041
    • Ft6 427
    • Ft7 184
    • Ft9 365
    • Ft4 914
    • Ft193 267
    • Ft22 600