Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Jest to konieczne dla gogli DJI FPV - dołączone klipsy oznaczają, że nie musisz ciąć swoich akcji, a instalacja jest bezbłędna. Zobacz moją pełną recenzję, zainstaluj przewodnik i porównanie do produktów alternatywnych tutaj https://www.quadifyrc.com/quad-mods/iflight-adjustable-fpv-goggle-headstrap-review-my-favourite-strap-for-dji-fpv-goggles

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Elastyczna gumka jest dobrej jakości. Pojawia się nawet z nowymi mocami do elastycznej taśmy. Trzymaj głowę oczywiście i wygodniej niż oryginalna taśma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry przedmiot i dostarczone na czas, ale Gogle DJI jest nadal w kraju pochodzenia i nie mają ruchu przez ponad tydzień już. Zaczynam się o to martwić, bo jest opłacone i nie jest tanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Kupiłem go, by zastąpić zwykły SKYZONE SKY04X.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Najszybsza dostawa z Banggood jak na razie, powiem, że uchwyt na baterie jest dość duży i niektóre baterie nie będą dobrze pasować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Piękne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    bardzo wygodne i dopasowane do gogli dji fpv v2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    best way to put new head strap

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wygląda dobrze i jest bardzo wygodne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobry produkt z tkaniny bardzo dobry, ale przede wszystkim dać oryginalne haki dji już cięte... piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 980
    • Ft59 673
    • Ft185 615
    • Ft4 195
    • Ft4 249
    • Ft8 993
    • Ft4 795
    • Ft158 627
    • Ft8 309
    • Ft8 654