Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Orlando
    IT
    31/07/2021

    Uważam, że jest to doskonały dron, stabilny i płynny, niskie zużycie energii, ale z doskonałymi silnikami nadają się do lotów dalekiego zasięgu. Moim celem było posiadanie drona z dalekiego zasięgu z płynnym lotem i wyposażyłem go w baterie 6S od 4000mah wyładowań 50C więcej niż do wyboru silników z 1300kv Kupiłem wersję analogową, pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było zastąpienie oryginalnego 800mw VTX VTX zawsze zakupiony na Bangood wysokiej wydajności 3W ULTRA DŁUGI RAGE AKK. Jako odbiornik zamontowałem R9SX z podwójną anteną I system różnorodności. Jak zwykle niestety w Bangood system logistyki wysyłki jest żałosny, opakowanie nie istnieje zawsze taki rodzaj worka na śmieci bezpośrednio na drona i nie ma rodzaju ochrony. To zdjęcia, które zrobiłem zaraz po przybyciu paczki. Oceniasz, jakie pobicia i ciosy muszą być poddane przedmiotom elektronicznym, które wychodzą z tego magazynu. Wygląda jak pudełko z wojny. Ceny Bangooda są świetne, tak jak komponenty, ale wysyłka i pakowanie są do bani. Miałem szczęście i pomimo ciosów, które zabrały skrzynkę podczas transportu, dron lata dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Super zestaw. najpierw chciał zebrać na części zamienne, ale okazało się droższe w 1.5 razy niż w zestawie) Przykro mi, że pogoda nie leci)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    . należy uważać z usb sprawdzić złączki, czy są dobrze zlutowane. Również sprawdzić, czy nie są i lutowania na esc/fc. Nie działa kompas? Zmień vtx na solo lub zunifikuj dla większego zakresu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Blind
    ZA
    23/11/2021

    To jest prawdopodobnie najlepszy RTF 7inch Drone istnieje! Nie miał problemów z wyjęciem z pudełka, podłączeniem kontrolera i uzyskaniem w powietrzu poniżej 20 minut od otrzymania Drony! Naprawdę polecam to każdemu, kto nie chce siedzieć godzinami i lutowania i po prostu chce super niezawodny dron, który działa za pierwszym razem! Latają niesamowite i są dostrojone do perfekcji, jeśli naprawdę wiedzą, co robią! 10/10 - Chciałbym kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Nie wziąłem tej bestii na swój pierwszy lot jeszcze, czekam na nowy nadajnik z modułem TBS crossfire, ale wszystko wygląda w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    arrivato in tre giorni ottimo quad aspetto di metterlo in volo e poi faro recensione

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Cudo! Idealny dron do long range. Świetny tuning, podpinasz baterie i latasz. Prowadzi się jak marzenie. Świetnie wyważony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Doskonały 7-calowy dron. Dobrze zmontowany i czysty, w locie zachowuje się wspaniale. Dobrze wyważony i z bardzo mocnymi, gładkimi silnikami, które również pozwalają na bardziej naciśnięcie napędu dla stylu wolnego. Ma wszystko, czego potrzebujesz do długiego zasięgu: antena od 15cm, vtx do 800mw (może jedyna mała wada) i GPS. Zalecane

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Jestem zadowolony z usług Banggood. Dron przybył na czas nietknięty otrzymaliśmy komplet!!! W paczce był dron antena satelitarna mikro antena radiowa, na której znajdowała się bateria. Zapasowe śmigła. Kabel USB do etykiet USB typu c.Śruby. Dzielnice itp....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Po pierwsze, dzięki zespołowi BG, masz świetną obsługę klienta! Kopter wygląda niesamowicie, nie mogę się doczekać pierwszego lotu! Wesołych Świąt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$289.99
    • US$452.19
    • US$345.00
    • US$209.99
    • US$545.99
    • US$122.99
    • US$159.99
    • US$249.99
    • US$235.99