Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/07/2021

    Zalecane. Mimo że podstawka jest skutecznie składana, gdy monitor jest obsługiwany (MSI Optix G24C), światła wyglądają dobrze, mała szuflada i podstawka do telefonu spełniają swoje zadanie. Jest to również bardzo wygodne do przechowywania klawiatury. Zajęło mi to półtora miesiąca, żeby się tam dostać, więc podczas zakupów musisz być cierpliwy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo źle produkt wydał srebro polegając na stronie i okazało się, że zepsuta paczka dotarła i połamała kawałki. Całkowicie niezadowolony.. Ciężka obsługa nie jest zalecana...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobrze przybyłem, trochę za wcześnie. Kąty stóp zaokrąglone = niestabilność. Mój ekran prawie się przewrócił, musiałem przykleić dno łatami. Niezbyt odpowiednie dla ekranu UWQHD (Ultra Wide Quad High Definicja)... Zmniejszone przepustowość przez porty USB2.0. Porty 3.0 byłyby lepsze. Zadowolona mimo wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Jakość produktu. Szybka dostawa, nic do powiedzenia. Jestem naprawdę zadowolony. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    na zamówienie 3.1.022 dostarczone 5.1.2022 {c:$00FFFF}Ładny design | - Tylko USB 2.0 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Jest całkiem w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Jest ładny i wygląda świetnie, działa dobrze na 24"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo dobry sprzęt Dostarczane z wyprzedzeniem i w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    It looks nice; but when i put the iMac on top, it bowed. It’s not a good purchase, for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Zaczęło się późno, ponieważ nie były dostępne w tym czasie, a po pewnym czasie został wysłany i przybył w krótkim czasie. Dobry produkt, dokładnie jak podano w info, działa poprawnie i jest piękny również estetycznie z aktywną częścią RGB. Ostatnia, ale nie mniej ważna, praktyczna, szczupła szuflada i uchwyt na telefon komórkowy zintegrowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.99
    • US$49.99
    • US$86.89
    • US$25.99
    • US$17.99
    • US$25.99
    • US$26.99
    • US$30.49
    • US$71.99
    • US$62.99
    • US$104.99
    • US$124.99
    • US$54.99
    • US$36.99
    • US$49.99
    • US$162.99
    • US$32.99
    • US$11.76