Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Jakość niedroga esencja. Termin ważności do stycznia 2024 r. Wszystkie annotacje w języku angielskim, nie trzeba tłumaczyć słownikiem z chińskiego:) Szybka dostawa z edytorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Serum z kwasem hialuronowym, zwiększa elastyczność skóry, jest bogate w składniki odżywcze, przywraca wilgotność i zapobiega zmarszczkom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Produkt otrzymany prawidłowo, szybka wysyłka, doskonała logistyka z Banggood. Muszę się przywitać z firmą. Teraz to testowanie i sprawdzanie, czy obrońca jest naprawdę dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Myślę, że to działa, zobaczymy. Jeśli kupujesz ze zniżką to jest normalne)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Сыровотка действует хорошо, кожа на лице становится лучше.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Serum kwasem hialuronowym nawilżające Essence Krem do twarzy trądzik Leczenie skóry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Wygrałem to w Money Box Game. To świetny produkt, dzięki!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Nazywam się Azam Hussain, jestem z Indii. Banggood jest dobry dla swoich usług i produktów. Banggood jest bardziej zaufany i dożył służby. Szczerze dziękuję Bangood Shops.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    First i appreciate to banggod is successfully delivered our bio aqua product. and again i have no words for banggood. its awesome.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Dzięki BG, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 464
    • Ft11 747
    • Ft4 625
    • Ft4 983
    • Ft7 119
    • Ft6 762
    • Ft5 337
    • Ft4 983
    • Ft3 049
    • Ft3 971
    • Ft8 186
    • Ft3 389
    • Ft39 882
    • Ft2 121
    • Ft4 270
    • Ft2 738
    • Ft2 121
    • Ft4 067