Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(238)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(238)
    • 5 Star(228)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Doskonała jakość materiału. Użyłem tylko kilku grubych kart. Czułem się, jakby kroiła masło, o wiele lepiej niż najlepsze x-act. Wykończenie jest bardzo dobre, wytrzymałe, ciężkie i bezpieczne, jak w przypadku ostrza tnące, zabezpieczenia zapobiegają nieuważnemu zamykaniu ostrza. Polecam go jako narzędzie zawsze mieć pod ręką w każdej sytuacji, w której potrzebne jest narzędzie do cięcia, plik, mini piła ręczna, mini linijka, mały szczypc lub śrubokręt lub mała gwiazda. A, żeby wyciągnąć czapkę z zimnego piwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Wysokiej jakości nóż, ale za ciężki do innych popularnych scyzoryk. Ma wszystkie ważne narzędzia, plus narzędzia do wybijania okien i narzędzia do cięcia pasów awaryjnych. Idealny dla kierowców i techników, którzy dużo podróżują. Jakość konstrukcji jest wysoka, noże działają, a schowana komora z Beats do śrubokręta jest szczególnie wygodna, jedynym narzędziem, które nie istnieje, są nożyczki. Skrzynia jest doskonała i przydatna. Cena za zwrot jest doskonała. Dostawa była szybka i dotarła do punktu podziału w Izraelu w ciągu półtora tygodnia. Zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Мультитул z pewnością jest dobry, ale są małe zadrapania na jego pomalowanej części. Jedna ze śrubek jest w rozsypce. To nie wpływa na pracę, ale nadal jest nieprzyjemny wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Rączki narzędzia nie są ustawione (patrz zdjęcia). W przeciwnym razie narzędzia działają bardzo ładnie, a ostrze jest ostre brzytwą. Ciężki i wytrzymały wielonarzędziowy. Czas wysyłki był bardzo szybki. Przybyło do mojego domu w ciągu tygodnia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Byłem trochę sceptyczny z powodu bardzo niskiej ceny... Ale muszę to zmienić! Trochę ciężkie w porównaniu do innych multi-narzędzi, ale jak na cenę ma to jest zrobione naprawdę dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Masowy, wysokiej jakości produkt... Części otwierające są zaprojektowane z mechanizmem bezpieczeństwa, nie będą one zamykane podczas użytkowania. 15 dolców za konieczność. Magazyn Cz był w Niemczech w sześć dni. :) mogę tylko polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    The best Multi-tool in all Banggood site. Made from hard Stainless steel. Contains all basic accessories for survival, camping, outdoors, fishing, repairs & more. All accesories are securely fixed in open, working positions with steel springs, safe tooling. Great value for reasonable price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Nie ma sprawy. Kupiec dodany przed drzwiami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Świetny multitoule! Szybka dostawa na Ukrainę! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Na początku ma dobry towar. Będę kontynuował testowanie i zgłaszanie zmian. Przybył BARDZO szybko do Portugalii. Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 219
    • Ft5 470
    • Ft17 885
    • Ft6 793
    • Ft12 161
    • Ft5 006
    • Ft4 646
    • Ft4 953
    • Ft4 646
    • Ft63 320
    • Ft9 336
    • Ft24 647
    • Ft7 868
    • Ft9 299
    • Ft3 575
    • Ft4 646
    • Ft3 575
    • Ft3 215