Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2020

    Dzięki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Mam 1,87 metra wzrostu i 88 kilogramów... Rozmiar jest jeden krawędzi, ale pasuje .. Nie jestem pewien, czy to coś robi, pomyślałem, że tak i moja żona tego nie robi... Może to dobre przypomnienie, żeby trzymać moje plecy prosto..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Mam 5 stóp i pół wagi i to zbyt małe dla mnie może dla kogoś 140-160. Mieszkam w budynku seniora, więc poszukam kogoś, kto może go potrzebować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Bardzo dobry artykuł, przejrzałem widma, dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Elastyczny i dobrej jakości produkt... pasuje do większości rozmiarów...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Jest to ważne tylko dla dorosłych. Kupiłem go dla 8-letniego syna, ale jest dla niego za duży i używam go. Działa i wygląda dobrze. Polecam to dla dorosłych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    To konformacja, ale nie widzę, jak osoba, która ma tylko lewą rękę, może to działać? Daj mi znać, a będę czekać na odpowiedź. Z poważaniem, Williamie Longu 1billyl54722@comcast.net

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Korporator jest dobrze zszyty, a instrukcje są dołączone. Podobna instalacja Naprawdę poprawia postawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Zajęło to czas na wysłanie i przylot, ale produkt był doskonały. Dobre szycie i doskonałe opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$21.99
    • US$50.99
    • US$8.99
    • US$8.54
    • US$23.10
    • US$31.99
    • US$11.55
    • US$16.99
    • US$39.99