Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2019

    recomendo , genial produto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Wszystko jest w porządku, ale pudełko było źle wbite, jedno lustro było złamane. W tym zakrzywionym interfejsie Banggood nie znalazł, aby otworzyć spór o uszkodzenie towarów, możliwe jest poprzez plik, ale lenistwo z powodu tego małego rzeczy iść do korespondencji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    no hay mas que una diferencia de la original que se utiliza para trabajar en cualquier trabajo, que la hecha a escala es mas pequeña, por lo demas 100 % igual. super satisfecho por la compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2019

    looks amazin in a scale garage comes with forks and hook very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Ainda não liguei pra ver o funcionamento. Aparentemente muito bem feito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Todo OK, muy real, muy resistente, buena calidad precio, SI NO FUESE POR LO QUE TARDA EL ENVIO..... Todo seria perfecto....!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2018

    Very pleased the way it looks , the sound module is a nice feature or added bonus, however only one side of the LED lights is working

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    Jeg er yderst tilfeds men varen og den tid i var om at få den til Danmark . Men postnord er virkelig langsom , for de havde varen i næsten 14 dage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2017

    This item looks fantastic. I can't wait for the grandson to allow me to play with him. This and the flatbed combo look spectacular.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2017

    Merci bangood pour ce produit qui marche très bien je suis ravi de l'avoir acheté et je le recommande merci bangood !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$82.98
    • US$95.99
    • US$27.71
    • US$61.99
    • US$465.45
    • US$53.99
    • US$600.60
    • US$45.79
    • US$31.99
    • US$13.99
    • US$550.99
    • US$55.99
    • US$68.24
    • US$200.99
    • US$58.99
    • US$59.99
    • US$136.99
    • US$106.99