Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(140)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(140)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Otrzymałem mojego drona w 5 dni stosu, myślałem, że poczekam 2 tygodnie lub miesiąc, ale termin był pełen szacunku jestem zadowolony więc polecam tę stronę oficjalnie, Muszę go tylko ukraść. Czekam na odpowiednie warunki, bo w domu jest -5°. Wrócę do ciebie z moją opinią o locie, dzięki Banggood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dostajemy to, czego oczekujemy. Nie ma nic mniej. Wszystkie części przydatne i maszynowe przepraszam Hubsan naprawdę jest wygodne i przyjemne, zabawne. Dziękuję sprzedającym i banggood. Próbowałem latać i nie było żadnego problemu. Zalecam wszystkim, aby przed lotem kalibrować wszystko jako kompas itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Dron bardzo dobry, ale trwałość baterii nie pasuje, że obiecana przez producenta trwa maksymalnie 10 minut, kiedy deso i ponowne uruchomienie drona pojawia się 50% startuje ponownie i nie trwa 5 minut w powietrzu, spada bardzo szybko bateria, jak rozwiązać ten problem?

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko w idealnym stanie,. To był mój pierwszy zakup tutaj w Bangood. Wszystkiego najlepszego, Banggood, wszystko było dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Otrzymane przed ustaloną datą. Opakowanie nie zostało opakowane żadnym systemem ochrony przed wstrząsami, takim jak plastikowe bąbelki, które są delikatnym produktem. Inaczej wszystko jest w porządku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dobrze zapakowany produkt; miał czas, aby dotrzeć z powodu lokalnej poczty; elegancki design; sprawna jakość; jesteśmy w testach dronów, ale stabilność i obsługa są bardzo dobre.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Mam go w dobrym stanie.. Jednak widziałem kurz w dronie i sterowniku.. Nie jestem pewien, czy ta jednostka jest jednostką testową, czy nowością z fabryki. W tej chwili nie mam testu.. Tylko sprawdzam i ładuję baterię i kontroler.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Die Drohne ist in sehr schneller Zeit und optimalem Zustand angekommen. Der erste Eindruck der Drohne ist super. zum Fliegen sehr gut. die Zeitangabe von über 40 min. habe ich bis noch nicht geschafft. deshalb mal schauen...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Najwyraźniej twój materiał jest dobrej jakości. Zrobię kalibrację i zacznę latać z tą maszyną. Dziękuję banggood, wszystko przybyło zgodnie z umową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Otrzymałem drona w odpowiednim czasie, przed terminem. Produkt dotarł dobrze niepokonany i nienaruszony zawierający wszystkie części połączone. Widziałem, że to dobry produkt. Jeszcze nie poleciałem, bo robię zapisy w organach właściwych w Brazylii. Ale widziałem wiele filmów i wiem, że sprzęt dobrze działa. Widzę, że to dron polecany zarówno dla początkujących, jak i dla mnie. Po kartotece, przestudiuję drona i odlecę pierwszy lot. Zalecam początkującym spędzić dobry czas na niskich lotach i powolnych manewrach, dopóki nie mają ochrony, aby iść wyżej i dalej. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 819
    • Ft12 354
    • Ft143 088
    • Ft8 552
    • Ft78 314
    • Ft53 548
    • Ft61 150
    • Ft38 653
    • Ft20 909
    • Ft53 548
    • Ft40 874
    • Ft59 248
    • Ft46 891
    • Ft72 091
    • Ft37 386
    • Ft61 844
    • Ft123 256
    • Ft65 139