Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(188)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(188)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Bardzo dobry produkt Polecam gorąco Wystarczająco silny i odporny dron Doświadczenia z lotu i nagrywania były dobre. Tylko jeden szczegół. Nie wiem jak i kiedy ustawić drona, żeby go uaktualnić. Parametry kamery zawsze prosi mnie o uaktualnienie już widziałem filmy na YouTube i prawda nie byłem w stanie tego zrobić.. Należy już wysłać je zaktualizowane do najnowszej wersji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    (PL) Quadrocopter jak w opisie. Mam go cały i zdrowy. Podłączyłem telefon do quadcopter. Wydał polecenie, by zacząć, kwadrokopter zjechał z 1,5 metra i unosił się w powietrzu. Wydałem rozkaz lądowiska, a quadrotor usiadł. Powtórzyłam tę procedurę. I zamiast lądować, quadcopter szarpnął na bok i uderzył w ścianę
    (PL) Quadcopter jak w opisie. Nietknięty. Połączyłem telefon z quadcopterem. Dałem rozkazowi początek, Quadcopter wystartował z 1,5 metra i unosił się w powietrzu. Ja dowodziłem lądowaniem, kwadracopter usiadł. Powtórzyłam tę procedurę ponownie. A quadcopter zamiast lądować gwałtownie przewrócił się na bok i uderzył w ścianę:-( Myślę, że zamknięty kondensator SMD, co doprowadziło do tego, że urządzenie jest nie do zarządzania. Zobacz zdjęcie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Przybył w zaledwie 7 dni.Niesamowicie szybka wysyłka z magazynu w Hiszpanii. Hideron jest fantastyczny dobrze wykonany jest najnowsza produkcja, jak widać z gimbal okładki w innym kolorze niż poprzedni i wiele innych małych sztuczek. Stabilny rower w zdjęciach lotu i filmach o bardzo ciekawej jakości za cenę zakupu, a następnie pamiętać 4K 60, że tylko kilka innych dronów o wiele droższych mają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mój pierwszy zakup w Bangood i przyznaję, że jestem bardzo zadowolony z produktu. Przyszedłeś dziś do mnie i jeszcze go nie przetestowałem. Od potwierdzenia płatności do poczty, było 7 dni i 6 dni do Brazylii, łącznie 13 dni. Dłuższe opóźnienie do otrzymania produktu było ze względu na pocztę w Brazylii, zajęło to kolejne 20 dni z łącznie 33 dni oczekiwania. Super polecam Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    It arrived in 5 business days. Congratulations to Banggood staff! You just have to try it. I can't wait for the rain to stop! 5 munkanap alatt érkezett meg. Gratulálok a Banggood munkatársainak! Már csak ki kell próbálni. alig várom hogy elálljon az eső!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Товар получил!!!Спасибо!!!Доставка 25 дней!Пока не летал,но думаю всё будет нормально!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przesyłka była 43 dni w drodze, źle podana... Ale to wszystko i opakowanie, które wziąłeś w sklepie! Jeszcze nie testowałem, na podwórku jest -7 mrozów i śniegu...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Zino 2 przyjechał kurierem przez pięć dni. Skrzynka jest nienaruszona, nie uszkodzona, zaktualizowana i wykonana lot testowy, wszystko jest szczęśliwe! Jedyną rzeczą przed aktualizacją aplikacji było to, że komunikacja została odcięta w odległości 6-7 metrów od drona, po aktualizacji problem zniknął

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dobry dron, nie tani, 4k60fps możliwości, wysokiej jakości bitrate, bardzo ciężki (prawie 1kg) więc należy uważać. Bardzo ładny film nagrany, autonomia baterii może być trochę lepsza, osiągam maksymalnie 25 minut w locie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Produkt jest w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowany. /Operujący Prefekt. Ze względu na wysyłkę, prośba zajęła dokładnie 88 dni, aby dotrzeć do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft116 997
    • Ft83 128
    • Ft101 602
    • Ft55 418
    • Ft95 044
    • Ft27 092
    • Ft64 655
    • Ft60 036
    • Ft17 547
    • Ft8 926
    • Ft8 002
    • Ft60 960
    • Ft46 181
    • Ft49 260
    • Ft5 755
    • Ft3 384
    • Ft10 157
    • Ft84 668