Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Bardzo dobry produkt Polecam gorąco Wystarczająco silny i odporny dron Doświadczenia z lotu i nagrywania były dobre. Tylko jeden szczegół. Nie wiem jak i kiedy ustawić drona, żeby go uaktualnić. Parametry kamery zawsze prosi mnie o uaktualnienie już widziałem filmy na YouTube i prawda nie byłem w stanie tego zrobić.. Należy już wysłać je zaktualizowane do najnowszej wersji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mój pierwszy zakup w Bangood i przyznaję, że jestem bardzo zadowolony z produktu. Przyszedłeś dziś do mnie i jeszcze go nie przetestowałem. Od potwierdzenia płatności do poczty, było 7 dni i 6 dni do Brazylii, łącznie 13 dni. Dłuższe opóźnienie do otrzymania produktu było ze względu na pocztę w Brazylii, zajęło to kolejne 20 dni z łącznie 33 dni oczekiwania. Super polecam Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Przybył w zaledwie 7 dni.Niesamowicie szybka wysyłka z magazynu w Hiszpanii. Hideron jest fantastyczny dobrze wykonany jest najnowsza produkcja, jak widać z gimbal okładki w innym kolorze niż poprzedni i wiele innych małych sztuczek. Stabilny rower w zdjęciach lotu i filmach o bardzo ciekawej jakości za cenę zakupu, a następnie pamiętać 4K 60, że tylko kilka innych dronów o wiele droższych mają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Товар получил!!!Спасибо!!!Доставка 25 дней!Пока не летал,но думаю всё будет нормально!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przesyłka była 43 dni w drodze, źle podana... Ale to wszystko i opakowanie, które wziąłeś w sklepie! Jeszcze nie testowałem, na podwórku jest -7 mrozów i śniegu...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dobry dron, nie tani, 4k60fps możliwości, wysokiej jakości bitrate, bardzo ciężki (prawie 1kg) więc należy uważać. Bardzo ładny film nagrany, autonomia baterii może być trochę lepsza, osiągam maksymalnie 25 minut w locie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Bind between controller and drone is excellent. the FPV signal is strong. Flight very convincingly. Regarding photo and video yet I do not understand because the video does not play on the computer I think that the TF card not good. When I take a photo it is to write a short video. Gimball works excellently very smoothly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Livré en 3 jours depuis l’entrepôt en Espagne Les premiers essais se passent bien reste à voir dans le temps ce que ça donnera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Πολύ καλό

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry produkt za cenę zapłaconą bez problemów uaktualnienie proste i szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft91 436
    • Ft53 914
    • Ft26 483
    • Ft39 410
    • Ft52 139
    • Ft20 807
    • Ft9 771
    • Ft40 041
    • Ft40 674
    • Ft1 889
    • Ft4 726
    • Ft5 988
    • Ft5 357
    • Ft4 726
    • Ft31 527
    • Ft110 042
    • Ft3 465
    • Ft89 859