Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(94)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pierwszy lot do francuskich standardów udał się dobrze wraz z dodaniem obowiązkowego nadajnika identyfikacyjnego. Konieczne są dodatkowe korekty i dodanie filtrów do światła słonecznego. Nie sprawdziłem jeszcze wszystkich funkcji, ale jestem pewien. Gratuluję szybkiej dostawy i śledzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Doskonały dron, aby zrobić następny krok, jest dość wytrzymały i mocny, kamera pomimo że nie jest dji jest dobra, fotografia jest dobra, stabilność drona budzi zaufanie, oko na niskich wysokościach wymaga trochę więcej pracy, aby utrzymać, Zalecam uważać,, na wysokości ok. 10 mts pozostaje bez problemu bardzo stabilny i precyzyjny praktycznie sam, coś, co pozostawia mi wiele do życzenia jest jego odległość transmisji, nie byłem w stanie przekroczyć 1300 skutecznych metrów, może jakaś konfiguracja zła lub że wiem, nadal próbuję, Ogólnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, przybyłem do Meksyku w 25 dni, trochę później niż zwykle, ale przybyłem nienagannie.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Genialny trzmiel! To jest bardziej jak miesiąc w pułapce, żeby dostać się do Afryki Suid, ale ten stały jest idealny. Ek mójus. Użyj com, aby wysłać to po RSA to-hulle to również było świetne. Pamiętaj tylko, że jest około 15% podatku naliczonego. Oba akumulatory działają dobrze (szybko na 1500 m bo podpisać tak 29min czasu trwania na akumulator). Ta bateria chce tylko nie Gelyktydig laai nie (kto drugi początek eers laai, kiedy ten pierwszy jest pełny, ale to jest dalk, że kragnetwerk tutaj jest elektrycznością, która jest zbyt niska...) Jakość jest również doskonała. Nadal nie było problemu z tą aplikacją, ani z żadną z nich. To zarządzanie odległości se jakość również czuć się dobrze i że kabel dobrze pasuje do ludzi se se foon i zarządzanie odległością. Wypróbuj również tryb Waypoint, a ta praca jest taka pyszna!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szczęśliwy, w końcu przybył i bardzo tego wart. Sprzęt jest top, szalony do lotu próbnego, Dziękuję Banggood!!!! Zawsze stawiasz mnie w sprawie dostawy. Super polecam zakup.

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Super po prostu polecam szybką logistykę, a wszystko w idealnym porządku ;) W każdym razie, zobaczymy czy wszystko działa po naładowaniu ;) Nie mogę się doczekać, żeby go włączyć i przetestować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Dostawa szybko. Wzięła komplet. Produkt jest oryginalny. Lot jest świetny! Nie zapłaciłem za przejazd. Przesyłka z Federacji Rosyjskiej.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Nareszcie mój półroczny epopeja się skończył... Udało mi się tylko dostać w swoje ręce czwartą próbę. Zamówiłem 3 razy na Ali Exspress... Z quadkopterem został nalot. Nie był dostępny, ale rozkazy zostały wykonane. Zwracałem pieniądze. Zamówiłem na Bangudzie z beznadziejności 1 czerwca 2021... Zamówienie zostało zaakceptowane, ale również nie było dostępne. I wysłane dopiero pod koniec lipca. /Prawda była natychmiastowa. I po prawie trzech miesiącach... Kurier SDEC dostarczył to na mój adres. Przesyłka dziwnie szła przez Kazachstan. Początkowo chciałem napisać bardzo złe recenzje, zwłaszcza gdy pierwszy raz kupiłem w tym sklepie. Ale moje nastawienie trochę się zmieniło i tak się nie stało. Więc byłem gotów zapłacić myto. Nie wiem jak, ale nie musiałem płacić cła. I bardzo się z tego cieszyłem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Rozkaz otrzymany za kilka dni. Dobre i kompletne opakowanie opisanych akcesoriów. Brakuje tylko łącznika ładowarki do gniazdka europejskiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    A drón nagyon tetszik, bár rendesen még nem volt alkalmam kipróbálni. 2 akkumulátorral rendeltem, de csak eggyel kaptam. Remélem visszakapom az akkumulátor árát vagy megkapom a másodikat postán.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Drone Top!! pra mim é o melhor custo benefício do mercado! já fiz vários testes e o drone passou em todos com facilidade! já bati com o meu, só troquei as hélices e voltei a voar. esse é top! recomendo!! e pode levantar mesmo dando rajadas de vento que ele aguenta tranquilo!!!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 752
    • Ft8 510
    • Ft48 557
    • Ft49 326
    • Ft53 287
    • Ft53 287
    • Ft20 807
    • Ft66 640
    • Ft40 674
    • Ft58 959
    • Ft38 464
    • Ft61 907
    • Ft36 260
    • Ft15 447
    • Ft87 762
    • Ft37 975
    • Ft110 042
    • Ft109 250