Opinie klientów

4.83 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Po modyfikacji, nowy quadcopter działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Ottime eliche plastiche con finitura lucida, interasse di 55mm e foro per albero motore da 1mm. Eliche per senso orario e antiorario. Unica pecca nella descrizione c'è solo l'indicazione per il modello di quadricottero compatibile con queste eliche e non sono descritte le specifiche tecniche. Consigliate per chi ha esigenze di montaggio su motori 8520.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Good propellers. I modified them for 415B Foldable 2.4GHz Ball Shape RC Quadcopter (see attached picture). I just cut the top of propeller and I put the propeller from the opposite side on the engine shaft. This way can be applied also for other similar drones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • achaman
    ES
    16/12/2015

    llegaron super rapido, 100% perfecta igual que los originales, encajan perfectamente y de verdad estoy impresionado con la velocidad de la entrega pues vivo en canarias.... 100% recomendado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2017

    são ótimas hélices. são bastante resistentes. são de fácil manuseio e encaixe. vlw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2016

    For the price excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2014

    Fragile but well balanced, not for noobs like me :) Blades breaks even with protection on really soft crashes... This blades are a great deal on 3+ buy, but they are not as soft as stock ones (it break easy). I think its better if they break than they bend... so its easy to know when to replace and dont waste your motors. Sorry for my english :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2015

    Accesorio imprescindible sobretodo para un novato, recomiendo comprar más de un juego de hélices para tener recambios suficientes en caso de accidentes fuertes. La entrega ha sido rápida (unos 10 días, a Canarias).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,744
    • Ft4,951
    • Ft5,880
    • Ft1,864
    • Ft6,500
    • Ft4,425
    • Ft1,855
    • Ft9,194
    • Ft2,381
    • Ft2,165
    • Ft3,713
    • Ft2,722
    • Ft1,855
    • Ft4,766
    • Ft3,403
    • Ft2,165
    • Ft25,203
    • Ft2,722