Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1784)
  • Obrazy
  • Wideo(17)
  • All Star
    • All Star(1784)
    • 5 Star(1672)
    • 4 Star(104)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie, całkowity czas na przyjazd był 29 dni, 10 dni trwało do postu, aby rozpoznać post, przyznaję, możemy powiedzieć, że zajęło to 10 dni na dotarcie do mojego domu i 19 dni. Warto podkreślić, że byłem obciążony przez urząd celny w 431 realach, ale jak zapłaciłem ubezpieczenie celne, warte 203 reali było to całkiem warte zachodu. Proces kompensacji jest bardzo płynny i został odstrzelony z mojej faktury tylko dwa dni robocze po mojej prośbie. Cechy produktu wysokiej jakości materiały nie zrobiły jeszcze testu lotu, to jest mój pierwszy dron i byłem dobrze zadowolony z usług i samego produktu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Dostarczony z magazynu Federacji Rosyjskiej w 3 dni, prosto pod drzwi. Doskonałe urządzenie, w Internecie jest wiele informacji na jego temat, wszystko działa, wszystko jest jasne. W pakiecie z pudełkiem umieszczonym nie bez powodu adapter z różnych rozwidleń pod europejskim, chociaż w zestawie jest już europejski pakiet mocy. Przez pierwsze wrażenia elegancki quadric, łatwo kontrolowany, wideo nagrywa jakość, plastik przyjemne, aplikacja doskonała. Jedyne co jest dziwne na pilocie to to, że ktoś chciał naklejkę, ale dlaczego? Pogoda na to nie pozwala, ale wiatr walczy łatwo, na miejscu trzyma, chociaż wiatr jest wystarczająco silny i porywisty 5 m/s około. Generalnie zakup jest zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Doskonały dron! Bardzo stabilny, nagrywa wideo z bardzo wysoką rozdzielczością, 100% stabilny obraz i bez drgań, dron obsługuje silny wiatr bardzo dobrze i nie zakłóca obrazu! Na moim kanale YouTube CLEITON KOSZT DRN zrobiłem kilka nagrań z jego testów i dalekiego zasięgu. Dla tych, którzy rozpoczynają pracę jako fotografia i filmowanie z powietrza jest to wspaniały nadchodzący dron. Przybył bardzo dobrze zapakowany i wszystko działa normalnie. Polecam wszystkim zakup.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Paczka przyszła w dniu, w którym powiedział Banggood. Nietknięte i bardzo staranne opakowanie. Dron wygląda świetnie i jakościowo. Jeden z najbardziej stabilnych dronów z bardzo dobrym ujęciem zdjęć i filmów. Martwy facet z randki, którą powiedział Banggood. Rzeczywistość jest nienaruszona i efektowna. Dron by się zajął i zajął. Jeden z martwych dronów z kamerami i nagraniami.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dron robi rozsądne zdjęcia w dobrych warunkach oświetleniowych i lata naprawdę dobrze w dobrej pogodzie. Zła pogoda może prowadzić do dryfowania bokiem w locie. Wysoka ingerencja elektroniczna może również spowodować utratę pozycji do automatycznego lądowania. Niestety, mój miał źle złożony kabel wstążekowy, który złamał się podczas wypadku, spowodowany wcześniejszą utratą pozycji. Obsługa klienta była naprawdę reagowana i otrzymałam zapasowy kabel w cenie wysyłki. Wydaje się, że istnieje przyzwoita społeczność, pokazująca jak naprawić, utrzymać i ulepszyć drona. Uważam, że jest to naprawdę dobra wartość dla swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Szybko, ponad tydzień. Nie ma skarg na dostawę i zestaw. Wszystkie elementy pasują do opisu, dwa ACB, oba zostały naładowane 25% (lub wyładowane), pilot - dwa wskaźniki ładowania były w ogniu. Torba jest chłodna, mocna, sprawna. Do smartfona (Huawei P40 lite E) podłączony natychmiast. Potem testy. Dam ci pięć gwiazdek za transport i rozpakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Pomimo początkowych problemów zamówienia, z magazynem USA i pewnym opóźnieniem przeniesienia do Magazynu CN, jak tylko obiekt został opublikowany, dostawa była dość szybka! Nie mogę pomóc, ale cytuję profesjonalizm i pomoc pracowników Banggood, aby rozwiązać pierwszy problem! Otrzymałem produkt dobrze zapakowany, pomimo pewnych uszkodzeń opakowania, jak pokazano na zdjęciach. Niektóre uszkodzenia dotarły do pudełka z produktem, ale nie uszkodziły drona. Jeszcze nie przetestowałem sprzętu, ale biorąc pod uwagę pierwsze doświadczenie, zalecałbym zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Przybyło daleko przed terminem, kupiłem na 12/28 i dotarł na 19/01 i zobacz, że dał jakiś problem logistyczny, który musiałem zmienić z Chin zamiast z USA. Testowałem go i działa idealnie, ale nie mam zbyt dużych zdolności pq jest w połowie pierwszej drona i nie testowałem, jeśli zajedzie daleko i ile wytrzyma bateria. Pudełko jest dobrze chronione i może być nawet używane jako walizka do ładowania drona, ponieważ kupiłem najbardziej podstawowe pochodzą tylko z drona i 1 baterii. Inne opcje były z sakiewką i z 2 lub 3 bateriami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Gorąco polecam! Naprawdę super dron na nagrodę. Działa naprawdę dobrze. Bez obaw. Jakość dla ceny, nie ma lepszego!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Szybka wysyłka i dostawa. 15-18 Ostatni sprzęt. Miesiąc użytkowania nie stanowi problemu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft56 607
    • Ft60 696
    • Ft38 366
    • Ft48 744
    • Ft72 879
    • Ft9 746
    • Ft51 940
    • Ft53 151
    • Ft62 897
    • Ft37 737
    • Ft94 935
    • Ft49 201
    • Ft90 416
    • Ft39 954
    • Ft142 025
    • Ft50 487
    • Ft109 761
    • Ft49 059