Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2021

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Działa dobrze. Detektor CO2 jest czuły. Jeśli wdechnę na jednostkę, liczba się zmieni. Nie wiem, czy odczyt jest właściwie skalibrowany. Nie wiem, co to są odczyty TVOC lub innego gazu, ale odczyty temperatury i wilgotności względnej są prawidłowe. Jednostka ma baterię, ale instrukcje nie mówią, jak długo będzie działać bez podłączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Świetny produkt, działa bardzo wygodnie z wieloma średnicami do wyświetlania. Ładuje szybko i bateria długo, polecam mieć ten gadżet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Otrzymałem go bezpiecznie w 21 dni, co jest absolutnie w porządku, dziękuję bardzo. Produkty były dobrze zapakowane, wizualnie wyglądają wykonane z dobrej jakości materiałów. Potrzeba więcej czasu, aby określić, czy urządzenie zapewnia prawidłowe pomiary, do czego jest zdolne, mianowicie: CO2, („Inne gazy"), Średnia jakość powietrza, temperatura i wilgotność w środowiskach wewnętrznych. Aby urządzenie mogło być stale włączone, musi być podłączone do sieci zasilanej kablem USB, ponieważ wbudowana bateria nie przechowuje energii zbyt długo (średnio około 6 godzin). Wtyczka nie jest włączona do zestawu, więc trzeba mieć jeden własny, w zależności od regionu, mam dodatkowy dla UK/IRE, więc byłem w stanie podłączyć urządzenie i naładować go po raz pierwszy i działa dobrze. Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2021!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Paczka dotarła zniszczona, ale obiekt chyba przetrwał uderzenie. Teraz rządzi i jutro spróbuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wydaje się, że działa świetnie, ale potrzeba minuty po SW na wyświetlanie i kolejne minuty na prawidłowe działanie. Zużycie baterii wydaje się trochę wyższe niż myślałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Pierwsza pozytywna niespodzianka: przybyła dużo wcześniej niż się spodziewałam. Drugie pozytywne zaskoczenie: działa zgodnie z zaleceniami. Wystarczy podłączyć i nacisnąć przycisk Włącz przez 3 sekundy. Nie wiem, czy wartości są dokładne, bo nie mam z czym to porównywać, ale najwyraźniej idzie naprawdę dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Górny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Brak folii bąbelkowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Dostarczone bardzo szybko, wygląda znacznie lepiej niż na zdjęciu, ładniejszy strój, można się dowiedzieć, jeśli jesteś niedotleniony, jeśli przekonać większą grupę ludzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$34.99
    • US$21.99
    • US$58.99
    • US$17.99
    • US$65.82
    • US$123.04
    • US$19.99
    • US$64.67
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$20.99
    • US$38.99
    • US$31.99
    • US$95.99
    • US$23.99
    • US$1,255.99