Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(680)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(680)
    • 5 Star(599)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Całkiem dobry produkt, szczególnie za tą cenę. Jakość plastiku nie jest dobra, ale praca i wszystko, co mówi, robi. Na początku spróbowałem bez wody, nie zadziałało. Gdy zmoczyłam kark wodą, działała prawidłowo. Najwyraźniej, zadowolony z produktu, nie spodziewałem się, że tak działa. Dla Grecji było to 10 do 15.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Produkt dotarł 9 września do szafki, zamówiłem go 23 sierpnia, powiedziałem, że dostawa za tydzień. Produkt super dobrze, spełnia swoją funkcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Łagodne pulsowanie lub mocniejsze rytmy w kołnierzu, który jest komfortowy. Przyciski zmieniają rytm i intensywność. Dodatkowe podkładki do umieszczenia na łopatkach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo szybka misja 11 dni przybyła do Grecji. Paczka została prawdopodobnie otwarta przez celników. Dobre urządzenie z intensywnym drętwieniem w masażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Właśnie otrzymałam (wcześniej o 7 dni niż oczekiwano). Po przeczytaniu instrukcji, którą przetestowałem. Działa bardzo dobrze. Bardzo dobra jakość wykończenia. Zalecam dołączenie obrazu pokazującego obszar, w którym elektrody mogą być mocowane. Również jaki rodzaj żelu stosować na żelowe paski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    I have order this product back in February 2021 but it didn't arrive by the expected date, so I contacted the seller and he asked me to wait a little bit longer, but it still hasn't arrived, so I contacted him again and he said that he will send me another one and to expect it to arrive by the 25th July. now I am pleased to say that it arrived well before the due date. WELL DONE SELLER. I Recommend the seller and the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    To jest w zasadzie masażer TENS, który dostarcza impulsy elektryczne do nerwów, aby je uspokoić. Cierpię na drobną spondylozę szyjną i odczuwam ból szyi, gdy siedzę przez długie godziny przy laptopie. Ten masażer pomaga uśmierzyć ból i przynosi ulgę. Kilka rzeczy o tym masażerze: 1. Musimy zwilżyć miejsce na skórze, gdzie nakładki kontaktują się inaczej odczuwa się uczucie pieczenia. Jest to w zasadzie w celu poprawy przewodnictwa skóry tak, że impulsy podróżują do nerwów. 2. Nie ma efektu ogrzewania, przynajmniej dla niższych ustawień - nie próbowałem jeszcze wyższego ustawienia. To nie jest wada, ale tylko obserwacja. 3. Zawsze rozpoczynaj od najniższego ustawienia i pracuj do góry. Dla mnie drugi poziom wydaje się wygodny. 4. Jest to dodatkowe dwa ochraniacze, które mogą być umieszczone w innym miejscu, np. w dolnej części pleców lub ramion. Jeszcze tego nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Produkt dotarł w krótkim czasie (10 dni od zamówienia) i 15 dni przed planowaną datą. Pakiet przyszedł nietknięty, oczywiście sprawdziłem tylko, czy działa, ale nadal nie wykonywałem masaży.Zastrzegam, aby zakończyć przegląd po użyciu zgodnie z instrukcją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry mały produkt łatwy w użyciu kilka baterii i dobrze iść tani i skuteczny robi zadanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Perfect przybył bardzo dobrze zapakowany. Świetny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,463
    • Ft3,730
    • Ft4,748
    • Ft2,712
    • Ft38,007
    • Ft6,784
    • Ft7,803
    • Ft5,427
    • Ft3,391
    • Ft34,613
    • Ft5,208
    • Ft3,391
    • Ft7,463
    • Ft5,766
    • Ft4,316
    • Ft6,784
    • Ft3,391
    • Ft15,608