Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-22 13:36:30

    Ma commande est soit disant livré mais rien personne ne sais où est mon colis ni la poste ni le site

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-08 11:16:49

    Haven't received the order yet.. But really excited to start on this. 😁

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-09-10 09:47:33

    Доставка за 23 дня от даты оплаты. Все детали в целости и сохранности. Некоторых деталей вложено больше, чем написано в инструкции (с запасом). Цвета деталей совпадают с цветом дома на фото. Инструкция на английском языке. Вложены инструменты: ножницы, пинцет, канцелярский нож,

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-07-23 14:54:05

    Hope all parts are there looking forward to works on these

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-17 00:47:27

    it has arrived and I love it. so excited to build this kit, even tho it appears to be more challenging than the others I've built. I love a challenge. thank you banggood.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-30 23:23:23

    I loved this dollhouse. It took me a long tome to make and a lot of patience, but loved the end result.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-02-07 17:06:44

    Arrived in great shape, can't wait to get started on this build!! Thank you so much! Arrived sooner than expected!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Mi opinion

    2018-12-29 08:02:52

    Faltan algunas piezas

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>