Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    Świetny samolot, dużo zabawy w latanie, łatwe do nauki. Opracował niewielkie pęknięcie w obu modelach, obszar, gdzie kadłub łączy się z boomem, łatwy do naprawy za pomocą kleju, zapewniony stabilny układ od lotu do lotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Samolot został wysłany szybko i był dobrze spakowany. Lata bardzo dobrze, z lekkim powiewem lub małym wybiciem z wzlotu, będzie leciał przez godzinę na jednej baterii. Zrobiłem większość modów rekomendowanych przez YTs andrew Newton. Gdybym kupił inny, kupiłbym zestaw i wybrał części. Wersja Pnp ma delikatny silnik, a trzon zgina się przy najmniejszym uderzeniu w nos. Jak już zauważyli inni, istnieją lepsze rekwizyty i wrzeciona. Musiałem powiększyć front, żeby wprowadzić elektronikę. ESC robi się bardzo gorąco, więc przeciąłem wentylację. Zestaw aileron jest naprawdę kiepski, potrzebuje dwóch serwo. Na razie nie ma problemu z servo. Reszta projektu jest całkiem niezła. Ja zalaminowałem swoje i bałem się, że będzie za ciężkie, ale lata świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Szybka dostawa z Hiszpanii do Belgii. Dobrze zapakowane w podwójne pudełko... Wszystko dobrze...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Witam, paczka dotarła dobrze, wszystko było dobrze spakowane, ale jak tylko zacząłem montaż zdałem sobie sprawę, że brakuje części! To nie do przyjęcia! Teraz muszę czekać na brakujące części... Czy sprzedawca może załatwić to szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Pakiet transportowany przez DHL. Brak widocznych uszkodzeń produktu, więc bardzo zadowolony z logistyki! Hookll zapakował nawet szybowiec w super wytrzymały karton, 🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Trochę za ciasno jak na akumulator.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Very good, undamaged, double pack item. Excellent, light, 4 channel motor glider.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Gdzie mój szybowiec? Mam zamiast tego mieć lampę z dwoma euro? Chcę zwrotu pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Czyste i bardzo lekkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RexVIP4
    DK
    15/10/2020

    Przybyło dużo szybciej niż zwykle z Banggood, i bardzo dobrze zapakowane. Model wygląda naprawdę dobrze, jedynym powodem, dla którego nie daję mu teraz 5 gwiazdek jest to, że zapomniałem zamówić odbiornik (wszystko inne jest w pakiecie PnP), więc nie będę mógł nim lecieć aż do weekendu. W tym momencie wrócę i poprawię ocenę gwiazdy, ale teraz wygląda to bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 864
    • Ft29 908
    • Ft81 453
    • Ft60 387
    • Ft33 495
    • Ft121 302
    • Ft27 169
    • Ft42 850
    • Ft49 716
    • Ft4 580
    • Ft24 422
    • Ft14 368
    • Ft34 906
    • Ft21 368
    • Ft25 341
    • Ft21 368
    • Ft26 226
    • Ft58 179