Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Otrzymałem szybko! Na poziomie estetycznym, doskonałe bardzo realistyczne wykończenie, dostosowanie między częściami jest dobre zwłaszcza na poziomie skrzydeł, tylko maska silnika ma lekką grę, ale w żaden sposób nie zakłóca prawidłowego funkcjonowania. Instalacja jest prosta i szybka. Jeśli chodzi o zachowanie podczas lotu, musiałem cofnąć kolczatkę i silnik, ponieważ szybował z przyspieszeniem i ciągnął prosto w lewo, ale po wznowieniu ustawień lot jest przyjemny i przyjemny przy gazie 55/60%. Z baterią 3000mAh 4S i przy tej prędkości mogę latać przez 13-14 minut! Jestem zachwycony moim zakupem i mogę tylko go polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Mój samolot był w idealnym stanie, żadnych uszkodzeń. Kupiłem wersję z zestawem. Zainstalowałem silnik ep-power 3548 900kv na moim i skywalker 60 amp esc. Oba przedmioty kupione w Banggood. Odkryłem, że rekwizyt nie nadaje się do 900kv, tylko do 75 amperów. Musiałem to zmienić na rekwizyt 12x5. Teraz wyciąga około 55 amperów. To naprawdę porusza się z tym silnikiem, będzie wisieć na rekwizycie i wspinać się ręcznie. Nie, to nie skala, skala nie jest zabawna! Musiałem otworzyć między dolnym 2 cylindry sztucznego silnika dla jakiegoś chłodzenia, wyciąłem też dziurę w środku piasty koło rekwizytu, zrobiłem to na dole, więc nie jest to zbyt oczywiste. W przeciwnym razie silnik staje się bardzo gorący. Musiałem zainstalować odpowiedniego pilota, a nie kask z głową odrzutowca! Zamiast tego użyłem kolesia od Dynama. To zabawny samolot z wielkimi detalami i lata naprawdę dobrze. Używam baterii 4000mah i 3300mah. Gorąco polecamy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mega, Top Przetworzony, Servo z Metal Gear, Bomba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Dekuji za nakup vsem tento obchod moc DOPORUCUJI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Otrzymałem bardzo szybko, jeszcze go nie zamontowałem, ale wydaje się bardzo dobry. Tylko figurka, która nie pasuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo ładny samolot, wystarczająco dużo mocy w wersji PNP. Mam mój z niedziałającą windą serwo. Banggood szybko przysłał mi zastępczy serwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Termin dostawy wynosił tylko 14 dni do Niemiec. Bardzo dobrze zapakowana w solidne kartony. Części są również bardzo dobrze zabezpieczone przed przemieszczaniem, w związku z tym dostawa nie została uszkodzona zewnętrznie. Nie byłem w stanie sprawdzić, jak działa silnik, regulator i serwo. Na pierwszy rzut oka model wygląda pięknie. Na bliższej kontroli, jednak jestem zaniepokojony, że koła nie mają kołpaków jak reklamowano - szkoda, ponieważ te małe rzeczy są tylko przyciąganiem modelu skali! Teraz wiadomo, że tylko jeden nalot pilota zamiast dwóch jest wliczony w cenę (model istnieje od bardzo dawna, w dawnych czasach wśród innych ram producenta i z dwoma nalotami pilota). Niestety, wliczone w cenę nalotu pilotów jest bardzo masywny i co najmniej dwa razy cięższy niż mój asortyment. Ponieważ figura jest wyraźnie za środkiem ciężkości, a model z przodu wymaga wagi, jest źle. Dlatego zastąpię to popiersie w tym modelu na lżejszą. Jest w nim nawet pewne narzędzie; klej nie może być już dostarczany ze względów bezpieczeństwa, a zatem dodatkowych kosztów frachtu. Podsumowując, radość pięknej modelki przeważa, pomimo rozbieżności. Nie mogę jeszcze nic powiedzieć o cechach lotu, ale nadal ufam dobrym recenzjam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Doskonała jakość produktu. Można go złożyć w kilka minut i bardzo łatwo. Wygląda fantastycznie. Silnik jest bardzo potężny. To przerosło moje oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Model jest wyjątkowy, bardzo dobra jakość. Przerosło moje oczekiwania. Ten, który kupiłem, nie ma silnika, nie działał, nie miał baterii, tylko samolotu, ale jest doskonale przygotowany. Zamówienie przybyło w niecały tydzień. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Good quality, pre-Assembled without gluing-biplane box wings quite rigid. In the console - carbon. Decals are bright, one pilot in the set. Packed securely. Overall satisfied with the aircraft.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$252.99
    • US$284.09
    • US$169.00
    • US$191.73
    • US$106.28
    • US$228.85
    • US$227.52
    • US$315.99
    • US$137.99
    • US$219.99
    • US$72.90
    • US$136.84
    • US$69.99
    • US$109.19
    • US$95.99
    • US$137.99
    • US$23.90
    • US$10.49