Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Fantastic looking plane delivered in a week from the Australian warehouse. Nicely detailed large scale model with 1200mm wingspan. I got the PNP version and there will be very little assembly required. Stick the wings together, glue the tails control surfaces on and attach the control horns. The retracts look great and give another level of scale to the plane.Cant wait to get it up in the air. I just sat it together to take a photo and just need to fit the propeller. This was a great deal for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Szczęśliwy zakup, samolot jest jeszcze piękniejszy na żywo niż na zdjęciach, dobrze zapakowany, dlatego wolny od uszkodzeń lub zadrapań, montaż łatwy i szybki, jedyny mankament to podszewkę do V, które łączy skrzydła, ponieważ ma zbyt dużo gry. Naprawiłem końcówki taśmą klejącą, a potem napełniłem je klejem. Komora z akumulatorem jest przeznaczona do przechowywania 3S 2200, która zapewni doskonałe CG. Nawet szczęśliwsza, kiedy próbowałem, dla mnie, że jestem jeszcze początkującym, od razu znalazłem łatwy w lataniu, dobrze wyważony w locie, i to było proste nawet lądowanie. A co z „Wielkim samolotem" za małą cenę? „w ofercie"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Był podwójnie zamknięty, więc wszystko było w dobrej formie. Wewnętrzna dolna krawędź miała lekkie zarysowanie na samym rogu. Zrobiłem trik z gorącą wodą & odzyskał swój kształt, ale widać efekt krokodyla na piance. Mogę spróbować srebrnej farby w sprayu. Sprawdź, czy jest zauważalny po złożeniu. Jeszcze nie włączyłem, ale wszystko wygląda dobrze. Szkoda tylko, że nie masz zapasowego rekwizytu, bo czuję, że jedna wpadka w lądowaniu złamie ostrze, a 4 ostrze tego rozmiaru może być trudne do źródła? To będzie bardzo szybka budowa. Ustawienie tego w radiu zajmie więcej czasu niż zebranie. Nie mogę się doczekać, żeby ją pofrunąć.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Ładny model, bardzo szczegółowy. Kupiłem wersję zestawu, naklejki już stosowane, sprzęt jak również...kocham krzyż celujący używany do podnoszenia pokrywy baterii, bardzo dobra jakość epoki.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Samolot jest spektakularny, jest całkowicie wykończony serwo, silnik, RSG i naklejkami. Ma skalowalne przednie koła i śmigło, które wygląda jak wentylator. Jestem szalony, żeby spróbować. I zajęło to 15 dni do Hiszpanii...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Jeszcze nie leciałem, ale wygląda imponująco. To już jest przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    W skali około 1/10. Nawet blizna po małym nicie jest odtworzonym modelem. Ruch nogi ciągnącej jest również gładki. Serce entuzjastów jest łaskotane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Jestem zaskoczony dobrą jakością i rozmiarem. Samolot jest ogromny. Duże koła powinny się rozlecieć nad trawą. Zalecam jednak zakup 40 AMP ESC i modernizację do 4S 1800-2200 mAh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Pakiet dotarł w idealnym stanie 7 dni od CZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie, około tygodnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$135.99
    • US$52.78
    • US$144.90
    • US$82.99
    • US$142.99
    • US$259.99
    • US$268.84
    • US$219.99
    • US$93.99
    • US$109.00
    • US$164.99
    • US$365.99
    • US$32.99
    • US$129.99
    • US$179.99
    • US$160.00
    • US$118.99
    • US$469.99