Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Niezbyt dobra jakość, ale można kupić. To przyszło na Ukrainę w tydzień! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Samolot jest dobrze zbudowany, ja dodałem L E D oświetlenia sprawia, że jest super słodkie w powietrzu, dostawa była szybka i na czas, polecam to każdemu rozpoczynając 3D latanie lub doświadczenie ulotek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobra jakość, światło i chęć do wypróbowania już. Zajęło to prawie 3 miesiące (kolej), ale bez pocierania opakowania, doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Dostałem samolot w 7 dni, wszystko wygląda świetnie, wszystko przybyło szybko i nieuszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Szybko tu dotarł i był dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    ładny model, niestety jakość naklejek jest słaba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Jak na tę cenę to zdecydowanie bardzo dobra oferta. Bardzo dobry samolot i podoba mi się kombinacja kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Wygląda świetnie, ale problem z dziurkami w spa skrzydła nie pasują! Czekam na nowe skrzydła albo zwrot pieniędzy. Zobaczmy, jak dobry może być Bang!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Ten samolot jest dobrze zbudowany. Piękne. EPO jest dobrej jakości i dobrze wykończone. Zalecam to.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Jestem bardzo zły, brak opinii, spójrz na maskę motorową, zdjęcie poniżej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 689
    • Ft75 082
    • Ft74 597
    • Ft48 089
    • Ft45 440
    • Ft41 308
    • Ft77 109
    • Ft26 226
    • Ft41 308
    • Ft45 440
    • Ft33 161
    • Ft35 800
    • Ft4 885
    • Ft26 554
    • Ft27 210
    • Ft24 784
    • Ft53 013
    • Ft131 401