Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Muito bom gostei da compra ! Há alguns factores negativo feio um suporte partido mas eu meto colo! Não vem comando nem bateria ! O conector da bateria é do tipo (T-PLUG) Comando também não veio mas isso não está incluído é comprado a parte aicho o preço está um pouco alto visto que não vem bateria nem comando

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobrze zapakowana w podwójne pudełko. Przybył bez żadnych uszkodzeń. Bardzo mało prac montażowych, a po zakończeniu samolot wygląda dobrze i nie ma resztek części. Niektóre usprawnienia są dobre do zrobienia, jak dodanie tacki baterii z rzepem i zrobienie płyty montażowej dla odbiornika i innych urządzeń. Tylko wzmocnienie w pierwszej połowie skrzydeł, nie na końcówki. Sprawdzę, czy to prawda, skoro widzę, że listwy są przygotowane do wzmocnienia. Naklejki na oczkach kół były umieszczone do góry nogami, ale reszta jest w porządku. Brakuje tylko kilku dodatkowych naklejek do zakończenia ogona po złożeniu. Kable Y do klap i aileronów włącznie. Kablowanie w skrzydłach wymaga dodatkowego wykończenia. Brak instrukcji łączenia świateł. Zakładam, że są bez rezystorów, więc ostrożnie z wysokim napięciem? Mam nadzieję, że lata tak dobrze, jak wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Mam PNP i za taką cenę nie da się go pokonać. Było świetnie. Wszystkie serwery, silnik, esc i światła były niesprawne. CG było idealne. Akumulator CITIGY 2200MAH 3S na całej linii. Wydajność lotu była zaskakująco dobra. Ma wystarczającą moc, aby robić pętle, rolki itp. Był szybszy niż się spodziewałem i ląduje bardzo łatwo. Obserwujcie klapy, jak to robi balon, ale większość cessny tak robi. To świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Wszystko zgodne z opisem. Produkt naprawdę bardzo dobrze wykonany. W wersji kit zamontowane światła LED i wszystkie przewody elegancko zamaskowane. Dużym plusem dla firmy jest dobre pakowanie produktu czyli podwójne opakowanie a do tego styropianowe wkładki i dosłownie każdy wystający element typu bowden, popychacz czy jakiś wspornik dodatkowo zabezpieczony tulejką piankową. Naklejki bardzo dobrze spasowane, nałożone z starannością i bez zniekształceń. Produkt zamówiony z magazynu CZ został wysłany przed upływem 24 godzin !!!! Jak dla mnie model ma ciut małe kółka które na wysoką trawę trzeba będzie wymienić ale to już szczegóły. Ogólnie bardzo realistyczny. Polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    wysyłka w terminie,zapakowane w podwójny karton i styropianowe pudło,ale wszystko zależy od delikatności firm kurierskich.Jak za te pieniądze polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Płaszczyzna dobrej skali dla początkujących lub ulotek pośrednich. Posiadają również klapy, silnik bezszczotkowy 3536 850kv i 30A ESC. Bateria jest na dnie płaszczyzny i mierzy 130x41x30mm. Ma światła w głównym skrzydle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Jest to bardzo wysokiej jakości zestaw jest tego samego rozmiaru co FMS Cessna 182 i bardzo podobny w swojej konstrukcji zestaw jest wyposażony w światła preinstalowane wraz z uprzążami i pchaczami podpory i podwozie jak widać na zdjęciu trzy w porównaniu z FMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Wyślij szybko... Zamówienie 11-11-20 z 19-11-20, nieuszkodzony, tani 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Idealne opakowanie bardzo dobrze chroni produkt. Bardzo konkurencyjna cena jeśli odłożysz to z powrotem w tym samym kupię więcej.. 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Kupił wersję zestawu i zaskoczył z Instalowanych ledów, y kabli i Wszystko w zestawie. Po prostu włóż serwetkę, esc i silnik i gotowe do drogi... Ale klapy trzeba użyć 1 wstecznego Servo, jeśli używasz y Cable lub po prostu przerobić dziurę w Wing. To było całkowicie nieuszkodzone i idealnie dostarczone!! Ustawienie z sg90, mg90 dla koła/suder, 40ampowych esc i 3536 850kv silnik. Idzie idealnie na 3 lub 4s Lipo ciągnie 450watów na 4s 😀😀. łatwe tanie i piękne samoloty! Idealne dla początkujących na trójce i dla zabawy obezwładnione aerobatyki na czwórce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 372
    • Ft24 426
    • Ft21 372
    • Ft25 345
    • Ft43 602
    • Ft14 370
    • Ft26 230
    • Ft5 188
    • Ft43 602
    • Ft3 524