Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Całkiem solidny samolot. Jedynym problemem jest słaby sprzęt do nosa. Chociaż to była moja wina, że wylądowałem trochę szybko, samolot odbił się o 4 cale w powietrzu i złamał przednie koło. Naprawiona epoksydową, ale mimo to łatwo się łamie, jeśli nie idealne miękkie lądowanie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Perfekcyjna cessna 182 140 mm rozpiętość skrzydeł dla początkujących. Silnik 3536, 30A esc i 4 serwo, bez klap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Like in description - "1 week delivery". Well packed. Looks awesome, soon i start training.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przybycie uszkodzone, patrz zdjęcie, słaba jakość i całkowicie mniejsze od FMS, dostajesz tylko to, za co płacisz, więc ostrzegam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Skrzydło Cessna 182 1400mm, dobry klasyczny trener. W trybie PNP pojawił się silnik 3536 800kv i 30A ESC. Servo są 4x9g, z możliwością na klapy robione samemu. Dobre, podwójne pudełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2020

    To świetny samolot. Fly jest świetny i wygląda świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Świetny samolot dla początkujących lub pośrednich ulotek. Gotowy do zainstalowania bezszczotkowego silnika 3536 z silnikami 750-950kv, 40Aesc i 4x9g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Wygląda bardzo dobrze i szybko dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Złe doświadczenie, zepsuty produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przedmiot w idealnym stanie. Polecam sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 735
    • Ft20 975
    • Ft17 821
    • Ft34 842
    • Ft19 094
    • Ft26 157
    • Ft43 283
    • Ft44 556
    • Ft72 416
    • Ft90 421
    • Ft22 913
    • Ft23 868
    • Ft13 989
    • Ft14 320
    • Ft5 414
    • Ft19 094
    • Ft40 101
    • Ft10 656