Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2017

    - product is exactly as described - very good quality - fast delivery - good price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2016

    Lo mismo que todos... Ok no. La calidad es bastante buena -realmente me sorprendió- es bastante cómoda, es igual al de la imagen, el tamaño es perfecto y puede ser un perfecto regalo. Estoy muy feliz con la compra, lo recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2017

    muy bueno, pero espero que mejoren los precios, ofertas y descuentos. saludos comparto la imagen. muy buen tamaño

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2016

    I just received my Stark pillow case this morning and I'm amaized by it quality ! I'll get some more .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2015

    Reasonable price, material is good and shipment to Slovakia only about 3 weeks thats good :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2015

    The quality is the same as in the pictures. Gonna gift it to my dad for christmas since he's a big fan of the show.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2015

    yıkamadım o yüzden baskı ne olur bilemiyorum paketi açtıgımdaki görünümü gayet güzel,fotodaki gibi +90

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2019

    Very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2019

    High quality! Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$42.72
    • US$26.99
    • US$10.38
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$28.86
    • US$43.99
    • US$34.99
    • US$20.78
    • US$9.89
    • US$43.88
    • US$9.24
    • US$6.92
    • US$6.89
    • US$6.89
    • US$4.19
    • US$55.99