Opinie klientów

4.77 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(484)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(484)
    • 5 Star(422)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 09/07/2020

    Wygląda świetnie i jak na razie trzyma. Jest dość elastyczny i ładny zakręt za rogiem. Na zdjęciu każda część musi być złączona oddzielnie, ale w rzeczywistości taśma jest cała. Musisz ostrożnie przeciąć go w środku, albo źle wbija się w róg. W porównaniu do tego samego produktu z Republiki Czeskiej, nie ma wysokiej jakości kleju.

    Komentarze
  • 21/12/2020

    Dobry polecam tego sprzedającego dziękuję

    Komentarze
  • 24/07/2020

    Dobra jakość, szybka dostawa.... zbiorniki Banggood

    Komentarze
  • 30/05/2019

    Es demasiado ancho. Se ajusta mal a las esquinas. Se maneja mal, tienes que tener mucho cuidado porque sino el pegamento se va con la cinta. Lo he instalado hoy nada más recibirlo. Deberemos esperar a ver como responde al paso de los días.

    Komentarze
  • 07/02/2018

    I like this tape. It is easy to install for a women of my age (retired) and you do not have to ask for help from anybody. The child could do this. It do not stay permanently ( I am not sure if it should) but, I like it. If I have to adjust it is easily could be done. Would be nice if the company produce different colors, like off white or blue or black. It could work as decoration as well.

    Komentarze
  • 12/11/2019

    товар получил в деле пока не проверял но я не рассчитывал что будет такой узкий хотелось бы чтобы он был чуть пошире а в остальном спасибо продавцу и службы доставки.

    Komentarze
  • 21/01/2019

    Большой рулон, широкая лента. Брал для ванны.Качество проверю позже.

    Komentarze
  • 13/08/2018

    Лента пластичная крепкая. легко клеится хорошо держится. Хорошо моется. Но для ванны 18 метра нужна большая длина 34 метра.

    Komentarze
  • 18/03/2020

    Mocny klej i konformowa taśma ułatwia zapieczętowanie mojego prysznica. Wygląda o wiele lepiej niż silikonowy środek uszczelniający. Dobrze radzi sobie z sezonowym ruchem w moim domku z epoki wiktoriańskiej.

    Komentarze
  • 11/02/2020

    Dobra i przydatna rzecz. Kupiłem dwa rolki. Zalecane. Odpowiedni stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,012
    • Ft3,615
    • Ft8,631
    • Ft2,012
    • Ft4,314
    • Ft1,436
    • Ft2,875
    • Ft14,507
    • Ft5,753
    • Ft2,299
    • Ft3,163
    • Ft2,012
    • Ft2,587
    • Ft38,273
    • Ft8,921
    • Ft2,587
    • Ft1,724
    • Ft4,144