Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(52)
    • 5 Gwiazda(44)
    • 4 Gwiazda(5)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/06/2018

    es práctico porque es pequeño pero amplio! lo recomiendo porque es pequeño pero lo utilizo para guardar tres pasaportes y mi teléfono una pluma y cabe todo muy bien !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    Very fast delivery. Excellent package.Everything is alright. I am pleased. I recommend. Looks luxury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2016

    Thank you so much

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2017

    very good bag with lots of slots

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2017

    отличное качество супер

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    ES PARA MI HIJA QUE VIAJA A LA INDIA LE HA GUSTADO Y POR EL COLOR ROSA DICE QUE ASI LO VERA DE LEJOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2019

    very fast shipping, 20 days to Aussie land.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Excellent pour ranger ses papiers de voiture ou d'autres documents, spacieux avec multiples emplacements.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2018

    Big enough for passeport and plane ticket. I'm gone use it for my retirement in june to my trip to europe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • reelav
    HU
    24/10/2018

    This is a great pouch for all your travelling documents, mobile phone. The quality is good and the price is very cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.68
    • US$21.53
    • US$33.99
    • US$10.50
    • US$26.24
    • US$11.57
    • US$7.99
    • US$6.57
    • US$16.09
    • US$8.04
    • US$15.99
    • US$31.99