Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(44)
    • 5 Gwiazda(44)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Dobrej jakości produkt i z mnóstwem przegródek, dokładnie to, czego potrzebowałem. Przybył bardzo szybko (kupiłem na 04/01 i przybył 22/01). Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2018

    Great pouch to carry your cables and other peripherals such as power banks, energy font, SD card, etc. Quality is good, doesn't seem like it'll fall apart or anything so worth a shot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2017

    Quite capacious, nice looking, quite fast delivering (16 days with Priority Air Mail).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2017

    This bag is great. Way better quality than I expected. I got the large bag which is huge. I’ll buy the small one for travel. excellent for the price. I saw a similar bag to this in the store for $30 This one was well worth the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2017

    Came very quickly with an extra plastic zip bag. Nice touch. The bag is quite large and suitable for many different cables and electronic accessories. It is of a high quality, the zippers work smooth. Thanks.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    To jest niesamowita torba na moje elektroniczne elementy. To naprawdę niesamowite, że tak bardzo to lubię. Jego dobra jakość, wygląda i wydaje się wytrzymały. Cena jest trochę wysoka, ale dla mnie warto. Używam go na co dzień i świetnie pasuje do mojej torby. Bardzo się cieszę z tego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    المنتج جيد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Good for travelling

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Produkt zgodny z opisem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$3.99
    • US$9.99
    • US$18.99
    • US$26.24
    • US$33.99
    • US$33.99
    • US$11.26
    • US$7.99
    • US$6.57
    • US$16.09
    • US$11.57
    • US$7.90
    • US$33.99