Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(186)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2020

    Wystarczy, że zmieści się w karcie kredytowej, co jest jej głównym celem. Runo sprawia, że jest ciepłe i wygodne do noszenia, gdy jest zimno, ale nie sądzę, że będzie zbyt gorąco w lecie, ponieważ materiał nie jest aż tak gruby, lekko słaby. Polecam ją każdemu, kto idzie na festiwal i chce nosić jak najmniej rzeczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Szybka dostawa. Materiał mógłby być trochę grubszy.Ogólnie prezentuje się dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    Материалы приятные. Хороший кошелек. Цвет черный более практичен. Дефектов нет. Пришло быстро.Товар соответствует описанию Покупкой довольна. Рекомендую к покупке. Видео Распаковки https://youtu.be/LVUOOW7LyAohttps://youtu.be/WdN6MG3eF1U

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2018

    Equipo Banggood: Buena tienda online. Pagina intuitiva. Servicio de Soporte: Gracias por su atención y servicio ante dudas, e información. Sobre el envió: Bangood, Singapore post, y 4-72 Colombia, me llego todo, completo, en buen estado. -sobre mi pedido: --Pro: si es lo que solicite: ok, es el modelo solicitado: ok, y el color especificado: ok. Bueno para salir a hacer deporte. --cons: Sin nada mas a destacar. Muy angosta para mi muñeca, no tome bien las medidas. Sugerencia: seria mejor otra versión un poco mas ancha. o con velcro, mas ajustable. Sugerencia: seria bueno una Tobillera (para el tobillo). Recomiendo Bangood. Recomiendo pagar el envió con Tracking. Se ve bien el producto. Un poco de paciencia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Eli101
    MA
    29/01/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2018

    I received it very fast and it is wonderfull!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2017

    its cool and amazing tnaks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    This is very nice and useful. Enough soace for a bus card keys and some money. The fabric is soft and strong at the same time. Perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2018

    Very good product, it really does what its description says. I am very pleased with the purchase and I recommend it to anyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2017

    I am very happy with this product!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 038
    • Ft11 186
    • Ft10 835
    • Ft9 436
    • Ft2 794
    • Ft3 142
    • Ft7 777
    • Ft8 737
    • Ft2 443
    • Ft8 389
    • Ft2 443
    • Ft2 086
    • Ft4 892
    • Ft5 240
    • Ft6 960
    • Ft3 842
    • Ft2 089
    • Ft11 198