Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(704)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(704)
    • 5 Star(641)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/12/2020

    Bardzo dobry, mocny i mocny klej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Dobry produkt z terminowym przyjazdem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2019

    prodotto di buona fattura facilmente modulabile, circa metri 3,20 di lunghezza e cm 3,5 di larghezza, sufficiente per sigillare un normale lavello di circa 87 cm per 51 cm di larghezza. è fidato di adesivi che si attacca bene anche in superficie non liscia. ideale per sostituire il classico silicone che dopo un Po di tempo si smentisce e si scolla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Szybko dostarczona, dobrze zapakowana i wystarczająco dobrej jakości w mojej opinii taśma. Wygląda dokładnie tak, jak opisano i myślę, że będzie dobrze się trzymał. Ale skoro go jeszcze nie użyłem, nie mogę nic więcej powiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2018

    It appears to have a strong glue but even getting dry for 24 hours when wet the glue loosened at the same time.It looks very nice but it doesn't get waterproof

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    justo era lo que necesitaba, quedó a la medida estuve buscando esta pieza mucho tiempo hasta que llegó, satisfecho con la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    I am very surprised with the quality of this product. The material is very resilient and adaptable to a rough surface. The glue is extremely solid and very sticky. I placed that tape in my new bathroom on ceramic tiles.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Piękna, jakość, zgodnie z opisem...,, odpowiedziałem na problem w kuchni.... Dzięki Banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2019

    muy buen producto. muy recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 400
    • Ft3 780
    • Ft5 566
    • Ft3 780
    • Ft4 157
    • Ft5 677
    • Ft4 914
    • Ft5 294
    • Ft9 077
    • Ft3 780
    • Ft4 583
    • Ft3 600
    • Ft10 591
    • Ft3 928
    • Ft23 042
    • Ft6 434
    • Ft7 184
    • Ft9 834