Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Dobra rada, jeśli kot nie dba za bardzo, kiedy zabawka jest otwarta na podłodze. Mój kot kocha tę zabawkę, kiedy wkładam ją do tego pudełka! Podoba mi się tryb, który go aktywuje, gdy zaczyna się nim bawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Tryb auto działa dobrze, ale mój kot się boi i ucieka 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Na początku trochę się bali, potem wstawiamy tryb smart (wciśnij 2 sekundy przycisk) aktywuje się i światła LED przerywanie, są zawsze ciekawe i czasami muszą go dotknąć, aby działał. Produkt jest dobrze wykonany. Gotowe do użycia, w tym baterie mini-stylowe AAA. Można również umieścić baterie do ładowania 👍. Dostałem paczkę w 15 dni. Podczas gdy inny pakiet tego samego rodzaju przesyłki po 25 dniach jeszcze nie dotarł (maski ffp2) kto wie dlaczego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Wszystko w porządku przybyło szybko. Dobra jakość cenowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The device works fine, but the noise it makes on a hard floor scares the cat. The cat does follow it while it is going through the room, but from a far distance as an intruder in her domain. She doesnt like the noise, for sure. Its also too large and rolls too fast I think. Another person who reviewed said it works well when to put the ball inside a box where the noise is less and it cannot just roll everywhere. I will try that tip later. I'll give the toy still 5 stars since it works fine, but in all honesty it does not work for entertaining my cat ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Dotarło OK. Zabawka jest białą plastikową kulką o średnicy 72 mm, owiniętą w gąbkę. Zawiera 2xAAA akumulator i sznurek. Przycisk przycisku na górnej części piłki pozwala ustawić go na normalny i inteligentny tryb. Instrukcje użytkowania w 6 językach. Musisz przejrzeć, żeby włożyć baterie. Nie ma węgierskiego opisu. Mam nadzieję, że kotki nie będą zastraszone przez dźwięk maszyny, który może być słyszany podczas operacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    The toy works as intended and my cat loved it of the bat. The string seems a bit too long and the plastic is very loud when rolling on the floor. If the plastick would be ruber coated it would be a perfect product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To działa. Walczy trochę na dywanach. Kot niestety boi się hałasu, jaki wydaje. Prawdopodobnie lepsza zabawka dla kotka do dorastania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Mój kot jest zadowolony! Dostarczony zgodnie z planem, produkt jest dobrze zbudowany, a moja kotka po krótkiej chwili obserwacji rzuciła się na głowę w grę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Kotom bardzo się podobało, często się nim bawią. Zawsze trzymam go w trybie inteligentnym, więc porusza się sam, gdy wchodzi w interakcję z

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 547
    • Ft9 987
    • Ft4 523
    • Ft6 291
    • Ft4 541
    • Ft4 541
    • Ft3 842
    • Ft11 534
    • Ft6 315
    • Ft15 031
    • Ft2 449
    • Ft4 547
    • Ft6 639
    • Ft4 178
    • Ft4 541
    • Ft12 531
    • Ft13 923
    • Ft4 132