Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/04/2020

    Na początku trochę się bali, potem wstawiamy tryb smart (wciśnij 2 sekundy przycisk) aktywuje się i światła LED przerywanie, są zawsze ciekawe i czasami muszą go dotknąć, aby działał. Produkt jest dobrze wykonany. Gotowe do użycia, w tym baterie mini-stylowe AAA. Można również umieścić baterie do ładowania 👍. Dostałem paczkę w 15 dni. Podczas gdy inny pakiet tego samego rodzaju przesyłki po 25 dniach jeszcze nie dotarł (maski ffp2) kto wie dlaczego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dobra rada, jeśli kot nie dba za bardzo, kiedy zabawka jest otwarta na podłodze. Mój kot kocha tę zabawkę, kiedy wkładam ją do tego pudełka! Podoba mi się tryb, który go aktywuje, gdy zaczyna się nim bawić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Tryb auto działa dobrze, ale mój kot się boi i ucieka 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Wszystko w porządku przybyło szybko. Dobra jakość cenowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Piłka działa i porusza się nieprzewidywalnie, jest zbudowana z dbałością. Jednak to jest głośne i mój kot boi się go i biegnie zamiast grać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Jest bardzo interaktywny w trybie inteligentnym i daje u czas spać również

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Parfait 👍🏻😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Zabawne, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Baterie były martwe, to nie jest zbyt inteligentne i skuteczne, ponieważ łatwo się utyka w miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    The device works fine, but the noise it makes on a hard floor scares the cat. The cat does follow it while it is going through the room, but from a far distance as an intruder in her domain. She doesnt like the noise, for sure. Its also too large and rolls too fast I think. Another person who reviewed said it works well when to put the ball inside a box where the noise is less and it cannot just roll everywhere. I will try that tip later. I'll give the toy still 5 stars since it works fine, but in all honesty it does not work for entertaining my cat ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.02
    • US$51.96
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$38.10
    • US$20.86
    • US$41.39
    • US$36.74
    • US$32.99
    • US$9.24
    • US$6.26
    • US$20.99
    • US$15.00
    • US$45.99
    • US$41.39
    • US$9.23
    • US$48.99
    • US$129.99